ההריון קפץ שבועיים קדימה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי שבוע שעבר בסקירה מאוחרת, כביכול הגעתי ביום האחרון שאפשר לעשות סקירה בגלל החגים.. שבוע 24+5.. הרופא מתחיל ואז הוא אומר לי אני לא יכול לעשות את הסקירה העובר גדול מדי במשקל 910 גרם ואת בטרימסטר שלישי שבוע 26+5 אפילו 27.. ובשבוע כזה קשה מאוד לראות הכל.. הוא בדק רק דברים חשובים, חבל טבור, לב, ראש, כליות.. וקיום כפות ידיים ורגליים ללא ספירת האצבעות.. נתן לנו להציץ שניה בפרופיל שלו וזהו... בעלי רב איתו אבל זה לא משנה..יש לציין סקירה דרך הקופה... די ציפיתי לסקירה זריזה ביותר

איך זה יכול להיות שההריון קפץ בשבועיים פתאום...? תאריך תחילת הווסת מדוייק..מסומן ביומן.. והאם הגיוני שהיה ביוץ מוקדם בשבועיים..?? כאילו ביום למחרת של סיום המחזור היה ביוץ?
    התור לרופא שלי רק בעוד שבוע וחצי.. שאהיה כביכול בשבוע 28+6 ..הזוי..
    ואין לי סבלנות

העמסת סוכר עוד יומיים..אז אולי זה זה.. ?

אשמח לתשובות מבנות שמבינות או שקרה להן...
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לך! שבועיים
  • אם המחזור שלך קצר, כלומר ההפרש ביום יום הווסת הראשונה לזו שאחרייה, אז הביוץ בא קודם. ביוץ מגיע שבועיים לפני קבלת המחזור הבא- אצלי למשל המחזור הוא בן 23 ימים ולכן יום הביוץ מתרחש ביום התשיעי מקבלת המחזור.
    בעניין המדידות- טעות של מאית המילימטר בבדיקת היקף האיברים הנמדדים עשויה להזיז משמעותית את תאריך ההיריון. ברוב ההיריונות שלי הקדימו לי את התל"מ בשבוע ובנוסף לזה כמעט בכל מדידה באולטרסאונד העוברים בכל ההיריונהות שלו נראו גדולים יותר ואפילו בשבועיים.
    המשך היריון נפלא.

• היי,

מה היה בבדיקות הקודמות? בשקיפות ובסקירה המוקדמת גם הייתה קפיצה כלשהי?

זה לא אומר בהכרח שהיה ביוץ מוקדם, אלא שהעובר פשוט גדול יותר מהממוצע. הרי זה טבעי שלא כל העוברים יהיו באותו גודל כמו שלא כל האנשים באותו גודל. כמובן תתייעצי גם עם הרופא, אבל את יכולה להיות רגועה עד שתגיעי אליו, זה די שכיח ואין סיבה להילחץ.

גם אצלי הייתה קפיצה של בערך שבוע וחצי, וגם הערכת המשקל הייתה גדולה. אגב, הבן שלי נולד במשקל ממוצע, פשוט הראש היה גדול יחסית וזה גרם לקפיצות האלה בסקירות ולהטייה כלפי מעלה של הערכת המשקל.

• תודה על התגובות..

אלה- בסקירה המוקדמת הייתה קפיצה של שבוע..
    בסוף באיזה תאריך נולד הבן שלך..? המקורי או לפי מה שתיקנו הרופאים..?
  • גם אצלי מיכאל תמיד היה גדול בשבועיים ואפילו לפעמים גם 3 שבועות..

כל אחד מדד שם איך שבא לו.. במיוחד דרך הקופה..

מיכאל נולד בשבוע 39+5 , בזמן שלו.. ולא 3 שבועות לפני כן..

• יובל נולד ב 39+1. ממליצה לך להמשיך לספור לפי הוסת, מקסימום תופתעי לטובה אם לא תצטרכי לסחוב אחרי שבוע 40...
  • ואם הוא היה גדול בשבוע גם בסקירה המוקדמת אז הכל נשמע הגיוני לגמרי - הוא כנראה גדול יותר מהממוצע (כנראה כי יכולות להיות טעויות בבדיקות האלה), וככל שעובר הזמן הפער גדל באופן טבעי. אין עם זה בעיה.

אלה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה