פחד פחד ושוב פחד.... [:(] - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם..
    האומנם אני בע״ה נכנסת רק מחר לחודש 7
    אבל ביומיים האחרונים אני סובלת מחרדות מהלידה..
    מהכאב מאיך הבעל יגיב (יש לו חרדת בתי חולים איומה) שלא יהיה מי שיתמוך בי בכאבים העצומים של הצירים..
    אני מרגישה כל כך לבד
    ההתמודדות של הלבד הזה הורגת אותי..
    אני מקווה שזה יחלוף מהר ללא כאב וכמובן עם תמיכה מבעלי כי אני אובססיבית אליו בהריון הזה כמו שלא הייתי אובססיבית אליו מימיי...
10 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה
  • תקבעי כבר מעכשיו עם אמא, אחות, חברה טובה או אפילו דולה שיחברו אלייך ביום המיוחד של הלידה. אני מאמינה שהידיעה שלא תהיי לבד תוריד לך חלק מאוד נכבד של החששות. בנוסף השתדלי לשתף את התחושות שלך עם נשים שכבר חוו לידה ויוכלו להוכיח שאפשר לעבור את זה כמו גדולה!!!
    אני אדם עם סף כאב נמוך ובכל זאת לקחתי על עצמי אתגר וילדתי בתוך שנתיים בדיוק שלושה ילדים והאמיני לי שהצירים היו,כאבו הביאו איתם את הילדים המקסימים לו והפכו להיות בדיעבד.
    בהצלחה!!!

• תקחי דולה
    לנו הייתה דולה מדהימה והיא כל כך עזרה וסייעה
    היא הפכה את הלידה לחוויה טובה, למרות שהיה לא קל בכלל
    ואני קבלתי זירוז אז זר התחילו צירים מטורפים - הדולה שלנו ידעה מה בדיוק לעשות חאיפה ללחוץ ואך להקל
    אני ממליצה מכל הלב, זו ההחלטה הכי חכמה שעשינו
    אם את רוצה אשמח לתת לך את המספר שלה

• בעלי חושב שדולה זה דבר מיותר מאוד..
    יחד עם זאת אמא שלי גרה ממש רחוק ואמא שלו יותר גרועה ממנו בחרדתיות של בתי חולים..
    ניראה לי שבשעת אמת זה לנשום עמוק ולתת לדברים להיות כפי שצריכים להיות..
    אבל הכאב זה משהו שאי אפשר להגדיר או להבין חברה אמרה שזה היה הדבר הכי כואב שחוותה בחייה ושהיא ראתה כוכבים...
    היא הכניסה אותי ממש ללחץ!!!
  • קורס הכנה ללידה עשיתם? לפחות את זה כדאי...

ותעשי טובה לעצמך, אל תקשיבי לאחרים
    אם היית יודעת כמה קשקשו ובלבלו לי במוח לפני הלידה...
    זו חוויה כל כך אישי וכל כך יחודית
    וזה שכאב לה בעוצמה כזו לא אומר שיכאב גם לך
    תאמיני לי שחי יש סף כאב נמוך ואני צלחתי שעות של צירם ממש חזקים עד שקבלתי אפידורל
    ככ שסה אפשרי והמון קשור לא ונה ובטחון עצמי והתמקדות במטרה
    ולי ממש עזר שהייתה לצידי דולה שידעה מה להגיד ואיך לחזק נפשית ואך להקל פיזית
    תדברי עם בעלך על זה..תראי לו את הסיפור לידה שלי ותראי לו כמה נוכחות של דולה יכולה לעזור
    ואל תשכחי שהוא לא זה שיולד אני חושבת שההחלטה היא בעיקר שלך בייחוד אם את יודעת מראש שיהיה לו קשה
    כי חייבים מישהו שיתמוך

• זה כואב מן הסתם- אהבל בימנו יש את האפידורל שאיתו כאבי הצירים פוחתים בד"כ ואז אפשר לראות טלווזיה במקום כוכבים עד ללידה ובלידה עצמה גם בד"כ הכאב חלש יותר. בשתי הלידות הראשונות לא הרגשתי צירי לחץ בכלל- המיילדות היו צריכות לתת לי הוראה מתי ללחוץ. רק בלידה האחרונה הרגשתי את צירי הלחץ- כאב אבל אחרי שהילד יצא כבר התפללתי שלא יחלוף זמן רב מידי ואהיה שוב בחדר לידה ללדת ילד נוסף.

• אני יתפוס אותו הערב לשיחה כי אני מממש חוששת..
    קורס הכנה ללידה אני מקבלת דרך הקופה בתחילת 8
  • למה כאבים?? אפידורל! ומה שלפני כבר לא חשוב,
    את יודעת שעכשיו בא האפידורל וזה יעבור עוד מעט.
    בין ציר לציר הגוף שלך ממסטל אותך.
    את כתבת בידיוק את מה שצריך לעשות- לנשום ולזרום.

אם את צריכה תמיכה בלידה ואין לך מהמשפחה,
    את יכולה לקחת דולה, כמו שהבנות כתבו, זה התפקיד שלה בעצם.
    אם בעלך יודע שזה התפקיד שלה ומסרב, מה הוא בעצם אומר??
    האם זה מתקבל על הדעת?

אם אמא שלך שעה נסיעה לא הייתי מוותרת עליה מהר אם היא חשובה לך בלידה.
    אנחנו לא יודעים איך תתפתח הלידה שלך, אבל נגיד וכבר תתאשפזי
    ויחכו להתקדמות פתיחה וכל זה, אמא שלך בהחלט יכולה להספיק להגיע.
    כמעט בטוח!! סטטיסטית ההמתנה ללידה פעילה היא ארוכה.... בלידה ראשונה במיוחד.
    אז אמא שלך תוכל ליהיות איתך .
  • אמא שלי תספיק להגיע עד הלידה עצמה אבל הכאב והסיבולת הגדולה לפני האפידורל...
    אבל הפחד שלי זה הכאבי צירים..
    גם אתן חששתן ככה הלידה הראשונה?
  • החחש הוא טבעי כולן חוששות כי את הולכת אל הלא נודע..
    אבל זו חוויה לא משנה עד כמה עוצמת הכאב לא קלה
    יש כאלו שיגידו כמו חברתך ויש שיגידו אחרת זה גם תלוי בך ובהתפתחות הלידה
    לי עזר לדבר על זה לי עזר לקרוא חומר ספרים ובאינטרנט למרות שכמו בכל דבר גם פה יש סיפורים לכאן ולכן עשיתי קורס הכנה ללידה שעזר... וכמו שאמרו הבנות דולה /מיילדת אישית מאוד עוזר וגם אימא אולי תספיק להגיע .. ובאשר לבעלך דברי לליבו ותזכירי לו שאם לו קשה שינסה להבין שלא בא לך לבד אלא שדולה /מיילדת אישית יסייעו בתהליך ואת מעדיפה להיות רגועה זה גם בסדר להיות לחוצה ולהתמך ע"י הדולות /מיילות אישות לשם זה הם נמצאות בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה