מי הייתה בבייבילנד עם ילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי תינוק בן כמעט שנה..
    אני רוצה ללכת לבייבילנד ולא יודעת אם לקחת אותו או לא...
    יש לי אפשרות להשאיר אותו עם חמותי..
    השאלה היא האם יהיה לו כיף שם?הבנתי שיש כל מיני סדנאות וג'ימבורי..
    שווה לטרטר אותו לשם?
4 תגובות
עמוד 1
  • כל המטרה בייבילנד זה לבוא עם התינוק.......

מה יש לעשות שם לבד? ( חוץ מקניות...)

נכון שקצת צפוף אבל הכי כייף ללכת עם הבייבי ויש המון חברות שמצלמות אותך עם התינוק

• בייבילנד מיועד לפרסם מוצרי תינוקות ולכן כל מי שעוסק בזה ורוצה שיכיו בו מגיע לשם עם מבצעים על מוצרים דרך פעילויות לילדים ודרך חלוקת דוגמיות. השנה איאלץ להשאיר את שחם עם אמא שלי כדי לפנות מקום לקניות. את הגדולים יותר אשכיב אחה"צ כדי שיוכלו להיות רעננים בערב.
    ממליצה לך לקחת את הילד- תיהנו!

• קפיץ קפוץ
  • תכלס, זה תלוי באופי הילד
    אני יכולה לומר לך ששנה שעברה נסעתי עם נהוראי ובעלול וזוג חברים והיה דחוס וסיוט!
    הילדים היו נורא קטנים ולא התאים לי להידחס עם המוצי והקניות בין ההמון

השנה נהוראי כבר גדול ומבין, אני בטוחה שיהנה (למרות שאני חוששת מהעומס והדחיסות)
    אבל לא חושבת שאסע בכל זאת כי הוא מאוד פעיל ולא יכול לשבת הרבה בעגלה
    הוא גם לא יכול לישון בעגלה, רק במיטה שלו
    לקחת אותו לקניון זה מרתון ריצות... אז עד לבייבילנד? ולחזור אחרי שעה?

מצד שני הקניות התמונות היציאה והחוויה שווים כל דבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה