שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שהניקה - כמה זמן אחרי סיום הנקה קיבלתן מחזור?
    מישהי יודעת כמה זמן נחשב תקין וכמה כבר לא?
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • הי אני תוך כדי הנקה קיבלתי..איזה חודשיים נדמה לי ואז הפסיק ואני עדיין מניקה והוא לא הופיע שוב.. אז מחזור לעיתים מגיע/לא מגיעע בהנקה תלוי..
    ולגבי התקינות אין לי מושג אבל אני חושבת שזה משתנה מאישה לאישה יש כאלו איך שהם מורידות את כמות ההנקה זה מגיע ויש כאלו ששמעתי שחיכו גם חצי שנה למחזור אחרי הנקה..
  • אני קיבלתי אחרי 5 חודשים בערך אבל זה בגלל שהייתי כבר בכיוון להפסיק, ושילבתי הרבה תמ"ל, כנראה הגוף הבין.
    אבל הבנתי שאין בזה כללים בכלל, אני מכירה מישהי שבהנקה קיבלה מחזור מסודר כל חודש.

• אני הנקתי ולקחתי סרזט אז לא קיבלתי מחזור
    גם כשסיימתי להניק עדיין לא קיבלתי
    רק כשהחלפתי גלולות לרגילות קיבלתי

• בהנקה כל זמן שלא תקבלי מחזור- תקין.
  • תודה, אני יודעת שבהנקה המחזור יכול לא להופיע בכלל,

השאלה שלי היא מה קורה אחרי שמסיימים להניק.

אלה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה