היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היינו בטיול מיום חמישי אחהצ עד שבת ישנו בוילה בחצור בגלילית - בעלי , הדס ואני ועוד 2 זוגות נשואים ( אחים של בעלי ונשותיהן) תאמינו לי - היה כיף חיים !! היו 3 חדרי שינה + סלון וגם צימר עם גקוזי ומרפסת ענקיתתתתתת אכלנו שם בוקר וערבבבב בערבים שמענו תנים מייללים .. אמאאאא כמו עשרות תינוקות בוכים....
ביום שישי הלכנו לנחל שניר , עשינו טיול מעגלי כשאמצע יש אגם טבעי עם מפל זורם ונכנסנו למים הדס נהנתה מאד - היתה רוב הזמן במנשא אבל רצתה לגעת במים , מחאה עים ובכלל עשתה שמחחחח
ביום שבת נסענו לנחל עין א -טינה א-מ-א ... זה ישראל!?????? בחיים לא הייתי במקום כזההההה... הרגשתי כמו בחוללל הלכנו במים עד שהגענו לעליה של המפל מפה זה כבר הפך לטיול אתגרי קצת מפחיד והרבה אנשים אמרו לנו שאין מצב שנצליח עם הילדה תקשיבו בנותתתתת - הייתן מתעלפות אם הייתן רואות עלייה תלולה על סלעים ואבנים והמים מהמפל זורמים עלייך ומרטיבים את כולך ... נתנו יד אחד לשני החלק מהעלייה כלכך פחדתי על הדס... אבל סמכתי על בעלי שהןא יודע מה הוא עושה בסוף הגענו לסוףף מאושרים ומודים לאלוהים חחחחח
בחזור היו פקקים וכולנו היינו עייפים מאדדדדד עייפים אך מרוצים
בקיצוררר אין על הצפוןןןןן
12 תגובות
עמוד 1
איזה כיף שנהנתם
איזה יופי שנהנתם!!! מגיע לכם הדס נשמעת בלבוסטה כמו אמאשלה
נשמע ממש כיף
איזה כייף שנהניתם...
איזה כייף!
איזה כיף זה היה לי כזה מוזר לקרוא על תנים כאיזה תופעה כזאת מיוחדת, נו תנים ו? ואז נזכרתי איפה אני גרה ואיפה את גרה חחח אז כן...
חחח מיצי .. ברחובות אין תניםםם
אבל למשל כשהיינו שם אז בעלי אמר לי .. זה כמו שאצלך בלוד ( אצל ההורים)) יש מואזין כל כמה שעות . או יריות כשיש אירוע.... זה גם קצת מלחיץ מי שלא מכיר
איזה כיףףף זה נשמע שמחה שנהנתם [/center]
איזה כייף זה נשמע
מדהים ממי אני ממש שמחה לשמוע כמה נהנים ועכשיו נדע איפה יש מים חחחחחחח
מיכל... איזה כיף שאת אוהבת טיולים מאתגרים ופיזיים... גם אנחנו כאלה אבל החברים שלנו פדלאות!!!