סקר למעשנות לשעבר :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא משנה כמה חיפשתי קבוצה/פורום או משהו בסגנון לכאלו שהפסיקו לעשן פשוט לא מצאתי.
    אז פה אני יודעת שיש כאלו שהיו מעשנות והפסיקו..
    ככה:
    אחרי שהפסקתן לעשן - עליתן/ירדתן/נשארתן אותו הדבר במשקל?

12 תגובות
עמוד 1
  • אני אסביר גם למה אני שואלת..
    עכשיו אמנם אני רזה מאוד וברמת העיקרון כל החיים הייתי רזה.. אבל אל תשכחו שבזמן ההריון עליתי 30 קילו

• עולים במשקל אחרי שמפסיקים לעשן רק אם מפצים על העדר העישון באכילה מוגזמת
    אם תמשיכי לאכול כמו שאכלת עד עכשיו בלי לנשנש יותר מדי דברים לא בריאים אין סיבה שתעלי במשקל
  • מה שיוליה אמרה- אם יש לך הרגל יד פה, אז במקום סיגריה יהיה שם איזה וופל כל הזמן. אז זה מן הסתם משמין.

ואי אפשר להשוות השמנה בהריון לבין השמנה מהרגל יד פה. זה דברים אחרים לגמריי.
    אין לך פוטנציאל להעלות סתם ככה 30 קילו בפחות משנה- אם מזה את חוששת.

ודווקא, ספורט טוב שמתאים לריאות שלך כרגע, לא יהיה עומס למערכת, להפך, יעזור לנקות אותה יותר מהר
    אבל אם זה טריגר לעשן אחכ אז אולי באמת לא כדאי חחחח
  • תודה אהובותיי..
    אף פעם לא הייתי אכלנית גדולה
    אבל שמעתי מכל מיני מקורות שעצם העישון עצמו שורף כ 300 קלוריות ליום וברגע שמפסיקים חילוף החומרים מאט קצת אז בכל מקרה יוצא מצב שעולים..
    אלא אם כן שורפים את זה בדרך אחרת חח
  • עליתי קצת בהתחלה, אבל אחר כך ירדתי בחזרה, כי כל פעם הייתי לוקחת שלוק של מים ומשתדלת לא לנשנש...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • ואייאני הספקתי ברוך ה כבר 4 שנים ככה!! ןאני מבסוטה :-)
    ועם העלתי
    בארורר
    אבל לי יש נטיה אז אני בבעיה בלי קשר לסיגריות

• אם תמשיכי לעשן את מסכנת את עצמך ואת הילדים שלך ויש מחלות שדי בטוח שתרזי מהם....
  • טוטילה זה ברור לי. בגלל זה אני מפסיקה

• טוטילה זה ברור לי. בגלל זה אני מפסיקה

• אני הפסקתי לפני שלוש שנים ועליתי במשקל
    אבל התמכרתי למסטיקים שזה תחליף מעולה!
    וגם יש לך ריח טוב של מנטה כל הזמן!!!

• אני עישנתי והפסקתי ישר שידעתי שאני בהריון...
    אני לא יודעת אם עליתי במשקל בגלל ההריון והפסקת העישון אבל אין ספק שקל זה לא!!!
    בדר"כ עולים במשקל... אבל שוב אצל כל אחת זה שונה...
    העיקר הבריאות
  • כולם אמרו לי שאני יעלה במשקל אבל קרה בדיוק ההפך כי תמיד שרציתי לקחת סיגריה הייתי צריכה להרטיב עם משו את הפה או לאכול איזה משו כדי שהסיגריה תעבור טוב חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה