פדיון - שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי עושים בתכלס? אמרו לי 30 יום

לא אחרי 40 יום?
13 תגובות
עמוד 1
  • חודש, 30 יום

• אכן 30 יום - 40 יום זה המנהג בחלק מהדתות שלא להוציא את הילד בלילה ויש כאלה שאומרים גם ביום..
  • יואו זה אוטוטו אני לא מאמינה שילדתי לפני שבועיים!
  • איזה מרגש פדיון הבן
    לא זכיתי בפדיון כי נולדה לנו נסיכה ראשונה אבל זכינו באור הכי גדול
    תהנוו

• נטלי את מדהימה :)
  • כל כך רציתי לעשות פדיון (אפילו שאני לא מסורתית בכלל)
    אבל הדיקטטורה החליט שהוא מגיע בקיסרי.
  • מה הקשר קיסרי?
  • אחרי קיסרי לא עושים פדיון.
    צריך להיות בן בכור, לידה ראשונה ורגילה.
  • חחחח ליבי!
    אני צוחקת כל פעם מחדש שאת אומרת 'דיקטטורה' או 'טורנדו' חחחחחחחח

• לדעתי זה עוד אירוע מטופש שנועד לכלכל רבנים ושות'. בעלי כל כך התרגש מזה וחיכה לזה- אחות של אמא שלו נשואה לכהן אבל הם חילוניים- מהצד שלי שהרבה מהם התחזקו בדת ויותר היה חשוב להביא כהן שיש לו זיקה חזקה לדת- הוא בא לעשר דקות ועשה בשחור 350 שקלים. למיטה זכרוני בעלי רצה שנעגל ל-500 אבל בשום פנים לא הסכמתי לזה.
    אומרים שיש לקיים את הפדיון 30 יום אחרי הלידה- אבל אנחנו עשינו אחרי כארבעים יום כי חיפשנו מאוחר מידי מקום לאירוע וזה יום שהיה פנוי.
    שיהיה במזל!

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לילך גלמידי

לדעתי זה עוד אירוע מטופש שנועד לכלכל רבנים ושות'. בעלי כל כך התרגש מזה וחיכה לזה- אחות של אמא שלו נשואה לכהן אבל הם חילוניים- מהצד שלי שהרבה מהם התחזקו בדת ויותר היה חשוב להביא כהן שיש לו זיקה חזקה לדת- הוא בא לעשר דקות ועשה בשחור 350 שקלים (ועו מנה ששווה 115 ש"ח). למיטה זכרוני בעלי רצה שנעגל ל-500 אבל בשום פנים לא הסכמתי לזה.
    אומרים שיש לקיים את הפדיון 30 יום אחרי הלידה- אבל אנחנו עשינו אחרי כארבעים יום כי חיפשנו מאוחר מידי מקום לאירוע וזה יום שהיה פנוי.
    שיהיה במזל!

• לילך- מה זה הדבר הזה? לא אוהבת שהם מנסים להרוויח על מצוות. לא מספיק קיבלת מצווה?
    אנחנו עשינו את זה בחינם.
    ממש חיפשו אותנו בשביל זה!! חחח
    איזה מכר של בעלי, דתי, שמע שיש זכר מתאים לפדיון, כולו התלהב וסיפר לכולם שיש הזדמנות להשתתף במצווה כזאת, הכהן גם ממש היה בשמים מזה שבקשו ממנו...
    הכסף היחיד שבזבזנו זה רק קנינו אוכל מכל הקבוצות שצריך (לברכות שונות) משהו ממש צנוע, אגוזים וכ'ו...
    ויותר מזה. הביאו לנו 5 מטבעות כסף !!!!!!! אבל החלטנו לוותר עליהם והמרנו לבן שלנו חחחחח
  • לילך סתם ככה להשכלה הדתית פדיון הבן זה אחד ממתנות כהונה הכהן פודה את התינוק והוא מקבל את המתנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה