כאבים בבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    מחר אני מתחילה שבוע 30 בהריון ראשון, יש לי בן.
    לפני כשבוע פרסמתי כאן הודעה שהתחילו לי כאבי בטן חדים,
    היום הייתי אצל רופאת הנשים שלי, היא מדדה לי את אורך צוואר הרחם - 35 מ"מ. אמרה שתקין. בזמן הבדיקה היא פתאום ראתה שצוואר הרחם משתנה (לא הבנתי כל כך מה ראתה - אמרה שזה נראה פתאום כמו משפך), אחרי שנייה זה נעלם ולא ראתה את זה יותר. אמרה שאולי יש לי צירים, ואמרה שבמידה ויש לי כאבי בטן לגשת למוקד, ונתנה לי 3 ימי מנוחה ואמרה לי לנוח בבית.

אני לא בטוחה שכאבי הבטן נובעים מכאבי בטן או נובעים מתזוזות העובר.
    חשוב לי לציין שהוא זז המון המון המון, אני מרגישה אותו כמעט כל היום ובשבוע האחרון הוא גם התחיל להכאיב לי בתנועותיו.

רציתי לשאול - מהם צירי ברקסטון היקס? מהם צירים מדומים? איך אני יודעת מתי יש לי צירים ואיזה סוג הם?
    את האמת אני מתחילה להילחץ שאולי תהיה לי כבר לידה מוקדמת או שמשהו לא בסדר עם העובר...

אשמח להתייחסות בהקדם!
    איילת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צירים מדומים או צירי ברקסטון היקס הם שם שונה לאותו דבר
    אלו צירים מורגשים שלרוב אינם כואבים ומרגישים כלחת בבון תחתונה
    אבל הדרך היחידה לדעת בוודאות האם צירים הם מדומים או לא - זה רק בבדיקה שבה מוודאים כי הם לא גורמים לפתיחה ומחיקה
    את לא יכולה לדעת האם האם מדומים או לא מבלי להבדק

אם הצוואר סגור ואורכו תקין אז הסיכון ללידה מוקדמת הוא נמוך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה