אני בשיא העצבים!!!!!!!!! +שאלה על ימי מחלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• וואי אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כמה עצבים יש לי בגוף כבר שעה!!!!

אני עם תמר בבית היא כבר שלושה ימים עם חום 40 הכי נמוך שהצלחנו להוריד היה 39.2... עד היום שחמסה חמסה יש 37.5 שזה לא באמת חום אבל מראה שהגוף עדיין במלחמה עם הווירוס המסריח הזה.

זו כבר פעם שלישית מתחילת השנה

16 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בדיני עבודה אבל נכנסתי כדי לאחל לתמר המתוקה החלמה מהירה!!!
  • יש מקומות לרוב עובדי מדינה - ששם מקבלים 100% אני מאמינה שזה לא המקרה שלך
  • מאמי ההצעה שלי אליך להשים פס ארוך ארוך על הבוסית שלך ולא לספור אותה
    שתעיר ותדבר את יודעת כמה את נותנת מעצמך ואת יודעת מתי מתאים להשים את הילדה עם אבא שלה ומתי הילדה צריכה להישאר עם אמא שלה

לגבי מחלת ילד - אני יודעת שלא בכל מקום יש את הזכות הזאת למחלת ילד
    זה צריך להיות לפי הקרן פנסיה שלך ז"א לי יש את מבטחים החדשה ובקרן הזאת אין לי את הזכות למחלת ילד אז צריך לבדוק את זה מול הקופה שלך
    החלמה מהירה לתמרי

• מחלת ילד כל אמא זכאית ל 8 ימים בשנה
  • הדבר הכי מוזר שההערות האלה תמיד מגיעות מנשים ולא מגברים

• דניס - שאני יבין אם אני לא מגיעה עקב מחלת ילד אני מביאה אישור מהרופא על מחלת ילד וזה יורד לי מהימי מחלה שלי
    אבל יש בנוסף לזה עוד כמה ימים בשנה איזה 5 ימים שזה בנוסף לימי מחלה שלי - לא?

• נכון....
    על ילד יש לך 8
    ועליך אין לי מושג ( תכלב מי מאיתנו האימהות לא מגיעה חולה לעבודה
  • איזה חוצפה יום אחד הבאתי מחלת ילד - והמנהלת משאבי אנוש שלנו אמרה לי שאני בקופה של מנורה מבטחים החדשה ששם אין את הסעיף הזה של מחלת ילד - ובאותו יום עם אני לא מגיעה אני פשוט מביאה מחלה על שמי
    אני בהלם ממה שאת אומרת

• http://www.ovdim.org.il/%D7%94%D7%99%D7%A2%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%AA-%D7%99%D7%9C%D7%93/

חופש מחלה לא קשור ( עד כמה שאני יודעת -כמעט ב- 99%) בכלל למנורה ..
    זה משהו קבוע בחוק שכל העובדים זכאים ...

• מיטלי..
    קודם כל החלמה מהירה לתמרי!!!!!!!

• אין לי מושג איך משלמים
    רק נכנסתי לאחל רפואה שלמה לתמרי הבובה

• היי מיטל,

אני מקווה שקצת נרגעת מהשיחה המגעילה עם הבוסית...
    לפי מיטב ידיעתי על מחלת ילד מגיע 6 ימים בשנה. ואת מקבלת שכר מהיום השני 50% מהיום השלישי 100%.
    רק את תשכחי להוציא אישור מחלת ילד מהרופא ילדים.
  • החלמה מהירה
  • איכס מנהלת מגעילה!
    לגבי ימי מחלה ענו לך..
    החוק היבש אומר יום ראשון לא מקבלת כלום יומיים הבאים 50% ואח"כ 100%
    יש או 6 או 8 ימי מחלה לילדים בנוסף לימי מחלה של העובד עצמו.
    יש מקומות עבודה נורמאליים (כמו של אלינורי) שמשלמים 100% מהיום הראשון!
  • למיטב ידיעתי מחלת ילד משולמת לפי מחלת מבוגר מהיום הראשון כלום מהיום השני 50%
    ומהיום השלישי 100%

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה