היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות בנות !! כמעט כל הריונית תענה על השאלה הזו בדבר 1 סושיייי
מה עוד???
אצלי בכל אופן כל השבעה החודשים האחרונים זה רק עגבנייה ועגבנייה ושוב עגבנייה..
אז מה אצלכן??
24 תגובות
עמוד 1
בהריון הזה טחנתי פלאפל כמו נהג משאית בקו מטולה אילת
חחחחחח...
סוכריות גומי
חחחחח אצלי זה עם פירות ממ משעממת
בהריון של ליעד התחשק לי כל הזמן מנגו.. זה כבר נהפך לסוג של מנטרה.. מי שמוצא לי מנגו אני מביאה לו 1000 שקל.. זה מה שאמרתי כל הזמן חחח וזו לא הייתה העונה עד כמעט סוף ההריון!
בהריון הקודם לא היו לי חשקים מיוחדים, אבל הפעם זה שונה מתחילת ההריון הזה היה בא לי על גבינות מלוחות ועכשיו זה התחלף לתפוחים ירוקים (חמוץ-מתוק) , אני לא מפסיקה לטחון אותם
וואי אצלי בעיקר ירדו החשקים מלאכול... ירד לי מעוף, בשר וכל מה שקשור בזה, מאוכל מבושל.... אין משהו ספציפי שבא לי עליו במיוחד בהריון..
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
לי לא נעים להגיד אבל אין לי חשקים למשהו מיוחד כשאני רעבה אוכלת מה שייש וזהו מאוד משעממת בקטע הזה
יוגורט של דנונה, הלבן הזה שיש תוספת בצד של פקאנים בשוקולד, ויש גם פיצפוצי אורז בשוקולד. זה עתיק כזה... שווארמה בא לי הרבה... עם כרוב לבן. קיווי ובננות ודבש ביחד.
ממש בהתחלה, הכל היה לי מגעיל ואכלתי רק צ'יפסים משקית.
babi הצחקת אותי!!!!!
אצלי זה גבינות, כל מוצרי חלב בעיקרון אבל לא חלב. מתוקים תמיד אהבתי אז עכשיו אני פשוט מרשה לעצמי יותר. כיייייייף
במבהההה וסוכר!!!! ואבקת שוקו!!!!! אבל זה כי רציתי משהו אבקתי חולי
לי היה חשק תמידי לתירס - קלחי תירס
במהלך ההריון אכלתי כ- 200 קלחי תירס
babi1234 הרגת אותי מצחיקולה פיתה דרוזית עם לאבנה .... בייגל של פעם עם המלח ובתחילת ההריון ממש חשק לברוקולי מטורף שחלף די מהר ולא יכולתי לגעת בו..
ציפס אבל זה לא חכמה כי זה תמיד בא לי
גם לי בא תפוחים ירוקים חמצמצים כאלו... עשיתי לי משטר אחרת אני טוחנת אותם בכמויות!! וגם יוגורט אקטיביה של דנונה ללא תוספות. באופן כללי בא לי כל הזמן על מלוחים וחמוצים ולא מסוגלת להסתכל על מתוקים!
וואו! בהריון הזה, כמו הקודם הי׳ה לי חשק מטורף
לפירות של הקיץ! ובגלל שתחילת ההריון הי׳ה בחורף
חיכיתי בכיליון עיניי-ם שיגיע פסח שאז ראשוני האפרסקים
מתחילים לצוץ.. ומה אין בקיץ : אבטיח, אפרסקים, נקטרינות,
מנגו שהם היו הכי אהובים עלי. אה וגם ליצ׳י
אני לא סובלת סושי, כך שזה ממש לא מדבר טלי
*אלי
אינ מתחברת יותר לאור- קשה לי לאכול ובמיוחד בשליש הראשון- בשר ועוף מה שכן זה חטיפים מלוחים כי זה מה שעזר בהתחלה או בייגלה בלגי (נראה לי ככה קוראים לזה) כי גם זה מייבש את הפה...
איזה קטע.. גם אני לא יכולה להסתכל על מתןקים... בראש השנה פיצצו אותנו בסלסלות מתוקות.. בעלי חיסל הכל לא יכולתי לראות אותם... מלוחים וחמוצים זה המאסט אצלי במיוחד לימונים כבושים...
אצלי זה משתנה...בגדול יש חשק לחמוצים כל הזמן. מתחשק לי גלידה או ארטיק קרח, לפני שבוע אכלתי המון גזרים