שעות שינה ביום - האם יש לזה השפעה על שעות השינה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלילה?

אני מנסה להחזיק את נועם ער הרבה בשעות היום אבל אחרי האוכל הוא נרדם ואני לא רוצה להפריע לו מא שגם זה בשבילי הזדמנות לישון איתו.

אמא שלי אומרת שאין קשר ושתינוקות גם אם אני אחזיק אותם ערים בשעות היום ואתן להם לישון קצת יקומו עדיין בכל זאת בלילה כדי לאכול.

זה נכון בכלל? ביום שישי האחרון בעלי היה כאן וישן אצל ההורים שלי ושיחק עם נועם והיה איתו ורק בשעה 12 בלילה אחרי האוכל הוא נרדם וישן מאוד יפה בלי עין רעה עד שעה 5 בבוקר שאני ואמא שלי נבהלנו וכל פעם בדקנו אם הכל בסדר איתו חחח

האם באמת יש לזה השפעה?
6 תגובות
עמוד 1
  • כן יש!!!!!!!!! יש וחצי!!!!!!!!!!!!!! יש גדול מאוד!!!!!!!!!

לא מושכים!
    תשאלי כל יועצת שינה.

מה גם שלישון ביום זה חלק חשוב להתפתחות ולגדילה!!!
    האם יש קשר בין שינה ביום לרעב בלילה- אין.
    אם הוא רעב בלילה הוא יקום.
  • יש לזה השפעה כן ...
    וחשוב שישן גם ביום
    תינוק בגיל צעיר שזקוק לאוכל בלילה יקום ולא משנה מה...
    ה5 שעות שישן זה כמו שהלך לישון ב8 והתעורר ב1 ואז שוב לקראת הבוקר...
    לא מומלץ להחזיק תינוק ליותר מידי שעות ער כי ההפך אם הוא מפספס את שעת השינה שלו זה סתם יכול לעכב את שעות השינה אחכ... כי מופעל טוענים הורמון שגורם אחכ לעוררות יתר במקום לשינה...
    יש אופציה לדאוג שלפני השנת לילה הוא לא ישן הרבה רצוף
    יש לי אם תרצי את טבלת השעות שתינוק אמור לישון ואט אט תוכלי לנסות לסדר לו את זה אם תרצי אחפש ואעביר לך ... ניתן לי דרך בייבי לינק אם אינה טועה והיא מסייעת להבנת התמונה בגיל צעיר..
    בהצלחה
  • דובונית אני אשמח ללינק.

שלחי לי למייל
  • כמו שכבר הגיבו לפניי שעות השינה במהלך היום חשובות לתינוקות לא פחות משעות השינה בלילה
    למעשה בחודשים הראשונים הן חשובות יותר כי בתקופה הראשונה תינוקות בכלל לא יודעים להבדיל בין היום והלילה
    בכל מקרה, באמת יש לינק שמרכז את כמות שעות השינה שתינוק צריך לישון בממוצע לפי גילו בחודשים והוא-

http://babylink.co.il/article.php?id=17

• יש קשר הפוך.
    אם את מפריעה לו לשינה במהלך היום הוא יישן פחות טוב בלילה.
    תינוקות קטנטנים חייבים לישון גם ביום וגם לילה.
    לא למשוך ולא להפריע לו! שישן לו במהלך היום כמה שהוא רוצה וצריך!
    אין לו עדיין סדר יום.
    שינה מאד חשובה כי מתפתחים בזמן שינה!
  • ב"ה

אין קשר ישיר- תינוק רעב יקום לאכול ולא משנה מה!!!
    חוץ מזה שלמשוך תינוק- זה לא אפשרי!!!!!
    הבן שלי אוטוטו בן חצי שנה ועדיין ישן לפחות 4 פעמים ביום ...
    בן כמה נועם? כי אם בערך חודש אז השעות שינה ממש לא מסודרת לקראת גיל 5 חודשים או חצי שנה את תראי איך השעות מסתדרות להם.
    חוץ מזה שבשינה הם גדלים ולכן לא מפריעים!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה