היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בבוקר שאוריה התעוררה היא אכלה מטרנה+דייסה. אחרי אוכל היא שיחקה וישבה על הריצפה ופתאום איך שהיא קמה היא נפלה ועוד פעם היא עושה צעד ונופלת כאילו יש לה סחרחורת היא ממש עושה צעד אחרי צעד ונופלת חשבתי שאולי זה בגלל שהיא מחליקה על הגרביים אז שמתי אותה עליי ופתאום העניינים שלה עלו למעלה והיא ממש לכמה שניות רעדה,ישר התחלתי לבכות ונלחצי ולא ידעתי מה לעשות [/center]
23 תגובות
עמוד 1
את רצינית? כאילו המשכת הלאה? במצב כזה אני הייתי טס למיון
אני ממש מציעה שדחוף תלכי לרופא
ואז תראי אם הוא מפנה למיון לדעתי לא לעבור לסדר היום
ואת עוד איתה בבית??? מיד למיון!
מיד לרופא! יש לה חום? יכול להיות פירכוסי חום.
בכל מקרה מיד לרופא/מיון/מוקד!
אני עכשיו לוקחת אותה למיון או לרופא הזעקתי את בעלי מעבודה כן יש לה חום והיא גם מצוננת עם שיעול תודה בנות
תקחי אותה לרופא שתרגיש טוב
טוב עשית!!! כנראה פירכוסי חום מיד לרופא מוקד לא משנה מה העיקר לוודא שהילדה בסדר
מאחלת לקטנה החלמה מהירה ומקווה שמרגישה יותר טוב!!!
מצויין שאת ניגשת איתה לרופא שתרגיש טוב תעדכני
טוב מאד שלקחת לרופא אחרי נפילה - רעידות וגלגולי עיניים זה מסוכן מאדדדד
החלמה מהירה
החלמה מהירה.
מאמי אני לא רוצה להלחיץ אבל לפי דעתי הרופאה הייתה צריכה לעשות בירור קצת יותר מקיף .. ילדה שהולכת ופתאום נופלת ואז מגלגלת עיניים ורועדת (נשמע כמו פרכוסי חום - אבל איך הגיוני בחום של 38.5??) זה דבר שדורש בדיקות והשגחה מוזר לי שהיא נתנה לכם ללכת ככה ולא נתנה אפילו הפניה למיון!!! תדעי בכללי שמקרים כאלה בד"כ עדיף כמה שיותר לשמור על קור רוח ולקחת למיון כי שם הבדיקות הן הרבה יותר מקיפות ויסודיות.. לפי דעתי תחכי למחר בבוקר ואם חס וחלילה המצב יחזור על עצמו אל תקחי לרופא פשוט ישירות למיון רפואה שלמה לאוריה המקסימה
ולגבי ההליכה המהירה אין מה לדאוג.. ככה זה ילדים , אין להם את הקטע של המבוגרים של ללכת לאט או לעצור לנוח הם אוהבים לרוץ
ועוד משהו (חחח סליחה על החפירה..זה מדאגה) אם עלה לה עוד פעם החום אז תתני לה שוב אקמולי שיוריד גם אם זה כרוך בלהכנס לחדר כל כמה שעות ולבדוק את חום הגוף שלה וגם אם זה כרוך בלהעיר אותה. אם הרופאה אומרת שזה תגובה לחום אז זה חשוב פי כמה וכמה שתבדקי ותעקבי גם במהלך הלילה
תודה בנות
סליחה שאני מתפרצת, אבל תבקשי אולי הפניה לנוירולוג. לא רוצה להלחיץ אבל מקרה דומה היה לי במשפחה המורחבת ולאחר סחבת ארוכה התבררה אפלפסיה והיום המצב חמור, לא רוצה להפרט והלדאיג אבל ככה ממש זה התחיל... והיום אפשר למנוע הדרדרות די בהתחלה.
רפואה שלמה
החלמה מהירה לקטנה! הייתי עוקבת עכשיו אם כבר לא נסעתם למיון, ואם חוזר מחר אז ישן למיון!
מה שלומה היום יש חדש ? הרבה בריאות
אתמול בלילה עלה לה החום ל 39.6 נתתי לה אקמול ועשיתי לה מקלחת פושרת,ושלחתי את בעלי לקנות נורופן היום ברוך ה׳ יותר טוב החום קצת ירד 37.7 ואני כמובן עוקבת אחריה תודה