משקל וניתוח קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בת 40 אימא ל-3 ילדים (16,14,9) בריאים תודה לאל. כולם נולדו בלידה טבעית רגילה. הגדולים נולדו במשקל 3.915 (שבוע 38), 3.780 (שבוע 40) והקטנה נולדה במשקל 4.555 (שבוע 41) .
    בקטנה הרופאים שגו בהערכת משקל שלה (ההערכה הייתה 3.800) ולאחר שילדתי בלידה קשה מאוד התברר לי בדיעבד שהיה צריך לבצע בי ניתוח קיסרי...מה שלא נעשה בסוף.
    האם יתכן שגם עכשיו אני אלד במשקל כזה? אני לא מוכנה בשום פנים באופן לניתוח קיסרי..כיצד אפשר למנוע זאת? אולי ללדת מוקדם יותר? אני חוששת לידע את רופאי שמא יבצעו בי ניתוח קיסרי בעתיד.
    אודה על תשובתך

ורד
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב
    הדרך היחידה לדעת היא על ידי הערכת משקל, נכון שזו שיטה הסובלת מטעויות - אבל העובדה שטעו פעם אחת לא אומרת שתהיה טעות נוספת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה