בטן גדולה מאוד- מטריד אותי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

מחר אהיה שבוע 17 בדיוק ולפני שבוע ויומיים (15+5) אמרו לי בסקירה שהעובר שוקל 154 גרם ואורכו 15.6 ס"מ שזה גודל ממוצע (לא גדול מידי) אבל הבטן שלי מאוד גדולה!!!! ממה שקראתי הרחם שלי עכשיו בגובה של חצי הדרך לטבור אבל הבטן שלי מאוד בולטת ומתחילה כבר מאזור הסרעפת. אני ניראת כאילו אני בחודש 5.

חשוב לציין שזה הריון ראשון שלי ואני לא בחורה מלאה מאוד. גובה שלי 163 ושוקלת בדיוק 60 ק"ג.

בנוסף חשוב לי לציין שאין לי עצירות שיכולה לגרום להבלטת הבטן אז מה זה יכול להיות? אני מתביישת לשאול את הרופא שלי אבל בכל זאת דואגת.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין בררה, את תאלצי לשאול את הרופא שלך
    אני לא יכול לחוות דעה על משהו שאינני רואה, ועל סמך תאור סובייקטיבי של גודל הטן שלך אי אפשר להגיד הרבה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה