עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מצליחה לשתות בקושי ליטר נוזלים ביום,אתמול בלילה הרגשתי התכווצות ודקירות הולכות וחוזרות עדינות בצד ימין בבטן התחתונה ,היום בבוק התעוררתי ישירות לשירותים להקיא כמו כל יום בחודשיים האחרונים ..ולפניי זה עשיתי פיפי שיצא טיפות טיפות כי התאפקתי כנראה במהלך הלילה מתוך שינה ..סיימתי קמתי להקיא והרגשתי באמצע הקיא שמשהו יוצא לי שם למטה הרגשה כזאת ..הסתכלתי ראיתי כמו שלולית קטנה צהבהבה על התחתונית ..הרחתי לראות שחלילה זו לא ירידת מים כבר שמעתי על מקרים חריגים של ירידה בשבוע מוקדם יחסית ..אני בשבוע 14 כרגע..אחרי 10 דק׳ הרגשתי שוב שאני צריכה פיפי ואכן יצא לי והמון ,כנראה מה שלא יצא בפעם הראשונה ..האם יכול לביות שהיתה בריחת שתן ?כי לא היה לזה ריח של זרע או משהו ..(הבנתי שזה הריח של ירידת מים) ..יכול להיות שפשוט מהשיעול והלחץ של הקיא ברח לי מעט?
11 תגובות
עמוד 1
  • היי מיכל.
    קודם כל תרגישי טוב, לצערי מאוד מוכרת לי ההרגשה של להקיא כלום. כל ההריון הראשון לא הפסקתי להקיא והייתי מקיאה כלום, פשוט כלום.
    לגבי הכאבים, את צריכה לבדוק עם הרופא, שיבדוק את העובר ואת המי שפיר.

לגבי המים שיטפטפו לך, אם היית לחוצה לפיפי והקאת או השתעלת, זה מאוד הגיוני שיברח לך.

גשי לרופא, היום ותבדקי קודם שהכל תקין, תבקשי גם בדיקת שתן בסטיק לבדוק שאת לא מיובשת.

תרגישי טוב, ותעדכני

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • מסכנה... איזה הריון קשה ...
    אין דרך להרגיע את הבחילות? פראמין?
    לגבי הנוזל אני חושבת שהייתה לך דליפת שתן. זה קורה בהריון..
    אבל בכל אופן תבדקי אצל רופא נשים.
    תרגישי טוב
  • לדעתי ההתכווצויות נובעות ממחסור בנוזלים
    אישה בהריון צריכה לשתות 2 ליטרים לפחות.
    תשקלי אפילו מתן עירוי נוזלים התייבשות זה נורא מסוכן!!
  • בריחות דתן קטנות כאלה יכולות להיות בהחלט בהריון כי הרי הכל לוחץ לך על השלפוחית...

בכל מקרה תיבדקי.

בלי קשר זה באמת קשה לשתות אז אני בהריון לקחתי מים והייתי מוהלת משקאות שונים ושותה. נניח הייתי לוקחת שלושת רבעי מים ומוסיפה ספרייט או מיץ או מים בטעמים ואז זה נתן טיפה טעם למים והיה סביר לשתות. תנסי ותרגישי טוב
  • ממליצה לבדוק לשקט הנפשי...
    מלבד זאת אם חשוב לך ההריון את מוכרחה לשתות
    ממש להכריח את עצמך אם צריך וכמו שכתבו תמהלי אפילו מים ומיץ
    תרגישי טוב ועדכני
  • על מנת לא לסבול כל כך מבחילות, שימי לך איזה בסקוויט ליד המיטה וברגע שאת פותחת את העיניים, לקחת חתיכה (אפילו חצי מספיק).
    פיפי לעשות כל שעה, גם אם את לא מרגישה צורך.
    הכי הכי חשוב- לשתות.
    שימי לך בקבוק ליד המיטה ותסחבי איתך בקבוק לכל מקום.
    חשוב מאוד מאוד לשתות, כל חצי שעה- ארבעים דקות.

בהצלחה.
  • תודה בנות ,היתי במעקב אצל אחיות היום ירדתי 2 קילו מתחילת ההריון :/ וגם היתי מיובשת הציעו לעשות עירוי אבל אני כבר כל כך מותשת שביקשתי ללכת לבית ולשתות אפילו בכוח כמה שיותר עד הערב ..מקווה שיהיה בסדר ..במהלך היום גם לאחר מתן שתן פתאום אני מרגישה עוד כמה טיפות שיוצאות על התחתונים אחריי שאני כבר קמה מהשירותים ..מחר יש לי רופאת נשים אני מקווה לבשורות טובות תודה לכולכן על העצות !  
  • גם לי זה קורה כאשר אני משתעלת בורח לי קצת שתן כי יש לחץ על השלפוחית. מה שאני ממליצה לך זה לא להיתפק אף פעם וללכת לשירותים מיד כי התאפקויות הם אלה שגורמות לבריחת שתן.
    לגבי לחצים למטה ולגבי התייבשות ברור שתגשי להיבדק אצל הרופא.
    לגבי הקאות תנסי לשתות מים עם קצת מיץ לימון לי זה עזר לבחילות.
    ואני מאחלת לך שההקאות יעלמו ממש בקרוב, אני בשבוע 15 כבר הייתי אחרי.
    בהצלחה!

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • ואיייי פנינוש !!! דבר כזה עוד לא שמעתי ..אבל כייף לשמוע שלפחות זה בסדר ,תודה רבה
  • מיכלושית אצלי הרופא מתעקש על 3 ליטר מים מדוד ביום, זה חשוב מאוד.
    וכן ,עם עוד לא גילו לך בריחת שתן זה חלק מתענוגות ההריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה