שאלת בריאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל שכולנו נהיה בריאים השאלה שלי היא לגבי חיזוק הגוף מפני מחלות. אני חוששת שאני או הקטנה נחטוף משהו ואני אדביק אותה.. מה גם שאני מניקה וזה בטח עובר בהנקה לא? לא חסרות חולירעות הרי בחוץ..,אני מבינה גם שכן ממליצים לנשים אחרי לידה להתחסן נגד שפעת לדוגמא.
    רציתי לדעת באיזה אופן אתן פועלות.

בריאות ואהבה!
4 תגובות
עמוד 1
  • ההפך.
    מה שעובר בהנקה זה לא מחלות- זה נוגדנים למחלות!!!
    אם את חוטפת משהו, הילדה שלך יונקת בזמן שאת חולה והיא מחוסנת מזה! נכון מגניב???
    היא לא תיהייה חולה במה שאת חולה, כי הבאת לה נוגדנים לזה בחלב!

• כמו שמיצי אמרה! חלב אם זה תרופה הכי טובה!
    בתקופה כזאת כשכולם חולים אני מקפידה על ויטמינים מפירות וירקות, מאוורת הרבה את הדירה ומנסה כמה שפחות להסתובב בקומות סגורים עם הרבה אנשים, כמו קניונים...
  • אני גם מסכימה שחלב אם זה הכי טוב וחשוב מאוד להניק. אני לא מוותרת על ההנקה. אבל אני כן יכולה לשתף אותך מה אני עושה כבר בשנתיים האחרונות. אני גם סובלת בחורף והקטע לא להדביק, גם אני חושבת על זה כל הזמן.
    אני למשל מנסה כמה שיותר לאכול הרבה פירות, ירקות, מאכלים חמים במיוחד בחורף, ולאחר התייעצות עם נטורפתית (במיוחד בגלל שאני מניקה) אז אני גם לוקחת תוסף שנקרא אסטרגלוס של סולגאר והוא מחזק את מערכת החיסון ומונע מחלות. אז מה שאני מייעצת לך זה ללכת ליעוץ של נטורפתית, במיוחד שאת מניקה ולראות מה את יכולה לעשות כדי לחזק את עצמך.
  • מה שמיצי ואנסטסיה אמרו.
    עוד ייתרון בחיסון שלך והנקה - שכשאת מתחסנת נגד שפעת את מעבירה את הנוגדנים בחלב לבת שלך.... יוצא 2 מחוסנים ב 1.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה