צריכה לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שזוכרת עברתי לגור בישוב שנקרא מצפה יריחו זה ישוב 30 דק' מירושלים
    עברנו לגור שם רק כי זה הדירה היחידה שיכולנו לקנות אם לא זה היינו ממשיכים לגור בשכירות - זה התאים לצרכים שבעלי הציב לעצמו 2 קומות הבית יושב על חצי דונם

אני ממממש לא התלהבתי מהרעיון לעבור לגור שם ידעתי שאני אהיה לבד אני לא מכירה שם אף אחד אין שם גן שעשועים נורמלי (אתמול הלכתי עם אוראלי לגן שעשועים היינו רק שתינו אין עם מי לדבר רק אני והוא)
    אין סופר נורמלי שום דבר נורמלי
    אם אני רוצה קניון זה רק לעלות למעלה אדומים שזה רבע שעה נסיעה

כל פעם שאני יודעת שאני צריכה לחזור לבית אני בבאסה - תמיד חיפשתי תרוצים למה ללכת לאמא שלי
    והיום התפרצתי על יוסי בעלי והתחלתי לבכות שלא טוב לי שאני לא מאושרת שאני ממש מתוסכלת להיות בישוב חשבתי שהאופי שלי התרגל לישוב - מסתבר שלא

אני מרגישה שבעלי לא מבין אותי ולמה אני מתכוונת - אווווווף מה עושים אך מסברים לו שאני עוד מעט הולכת להיות עם 2 תינוקות שאין לי עזרה מאף אחד הוא 90% שלא בבית

11 תגובות
עמוד 1
  • אויי מאמי איזו בעיה...
    אני במקומך יושבת איתו לשיחה בנועם ומסבירה לו כמה קשה להיות לבד במקום שאין בו נגישות לשום מקום.
    תסבירי לו כמה קשה להסתדר עם שני תינוקות כשאת צריכה לצאת לסופר או כמה זה מבאס שאין חברה של אמהות צעירות וגני שעשועים לילדים..
    בהצלחה
  • קודם כל שולחת לך מלא מלא
  • שולחת המון מהצפון...

אל תתיאשי, תישבו תדברו ותגיעו להחלטה הנכונה ביותר לשניכם...

• יש פה שני דברים
    המגורים שלכם בתכלס יש מה לעשות? אתם יכולים לעבור?
    אין אמהות צעירות? אוראל הולך לגן? אין פעילות של היישוב?

והילדים, בגלל שאוראלי עדיין קטן את חייבת לדאוג לעצמך ולמצוא עזרה
    אפילו בחורה צעירה שתהיה עם אחד מהם
    ובעלך יצטרך לעשות מאמץ ולהיות בבית יותר. אין ברירה
    צריך שניים לטנגו הזה (ועוד עזרה מסביב..)

• לפתוח את הנושא בשיחה ולא לחכות עד שנמאס לך ותתפרצי עליו זה סתם מכניס אוטומטית את כל השיחה למוד ויכוח...
  • אני עם גולי מילה במילה
    שולחת לך המון חיבוקים אהובה

• בובה במצב שבו לא טוב לך אסור לך להשאר.
    במיוחד שאת לקראת לידה שנייה.. זה טריגר רציני לדיכאון.
    לדעתי שבי עם בעלך ותשפכי לו הכל - אפילו תראי לו את ההודעה הזו שרשמת.
    אם הוא עדיין לא מבין תבקשי ממנו שיקח חופש של 3 ימים מהעבודה ואת תסעי ל 3 ימים לאמא .. תשאירי את אוראלו'ש איתו (עם כמה שזה קשה) וכשתחזרי אני בטוחה שהוא יבין למה את מתכוונת. את חיייייבת שיהיה לך טוב במקום שאת נמצאת בו מאמי
  • יקירתי אני עם הבנות את חייבת למצוא פתרון לדבר איתו לא בריא כך הדבר היחידי שאני אולי יכולה לסייע לך יש לנו זוג חברים במעלה אדומים מקסימים שאולי מידי פעם חברה עם האימא לא תזיק לך בהצלחה ויש לה ילד אוטוטו בן שנה..
  • על מנת לא לסבול כל כך מבחילות, שימי לך איזה בסקוויט ליד המיטה וברגע שאת פותחת את העיניים, לקחת חתיכה (אפילו חצי מספיק).
    פיפי לעשות כל שעה, גם אם את לא מרגישה צורך.
    הכי הכי חשוב- לשתות.
    שימי לך בקבוק ליד המיטה ותסחבי איתך בקבוק לכל מקום.
    חשוב מאוד מאוד לשתות, כל חצי שעה- ארבעים דקות.

בהצלחה.
  • סליחה.. זו ההודעה הנכונה:

עלייך לעשות שיחה עם בעלך, להבהיר לו שזה רק פיתרון זמני וזה לא תורם בכלום לעתיד הילדים.
    מה יהיה אם תצטרכו מרפאה? מה יהיה אם יהיה מקרה שבו בעלך לא יהיה?
    את כל הדברים הבוערים האלה עלייך להבהיר לו, כדי שיבין שזה יכול להרע יותר מלהועיל.
    חשוב שתגורו במקום פתוח, מרכזי ונגיש.
    שיהיה לילד במה לשחק ועם מי להתעסק.
    שתהיי קרובה להורים ולחברות.

אנחנו פורום - אבל לעיתים גם צריכים חיבוק, שיחה וכתף - לא חסרות בו בנות מקסימות, אבל גם מגע אינושי חשוב.

בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה