היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אנחנו בעיצומו של השבוע השני לסמסטר, לומדים בריאות הציבור. עדיין לא מרגישים שאנחנו לומדים רפואה כי כרגע לומדים על מערכת הבריאות ונהלים שונים של משרד הבריאות, כמו טיפול במחלות מדבקות מבחינה מנהלתית (שחפת,כלבת וכו') על הדיווח לגורמים המתאימים וקידום הבריאות באוכלוסיה (ת ז ו נ ה בריאה, קמפיינים נגד עישון).
אחרי הנושא הזה נתחיל ללמוד אנטומיה ואז בטח נרגיש יותר את הלימודים.
הסטודנטים האחרים ממש נחמדים וחברותיים. יש אנשים מכל הארץ ומכל מיני תרבויות. ממש מעניין להכיר את כולם. בינתיים הייתה מסיבת פתיחת שנה בעמיעד ומפגש כחתתי באחד הבתים. אני שמחה על כל מפגש כזה כי רק ככה יוצא ממש לשבת לדבר עם כולם. כמו במפגשי פורום, למשל.
הדאון-סייד הוא שבעלי עדיין לא מצא עבודה מתאימה בצפון. אז בינתיחם הוא לא מעוניין להתפטר והוא ממשיך לגור אצל ההורים שלו במרכז עם בר ונוסע לעבודה באריאל.
בר איתו כי אני חוששת שלא אוכל ללמוד כשצריך עם בר בבית. הגן בצפת נגמר ב-15:30 ויש לי מבחן כל שבוע. כל יום אני מתגעגעת אל שניהם ונשבר לי הלב להיות רחוקה מבר.
בסופי שבוע אנחנו נפגשים מיום חמישי בערב עד מוצ"ש. השבוע אני נוסעת למרכז לשבת אצל ההורים שלי עם בעלי ובר.
אז זהו בקיצור, אני חשה רגשות מעורבים לגור בצפת. מצד אחד שמחה על הדרך המרגשת הזאת ומצד שני בדידות וגעגועים.
אם מישהי מאזור הצפון רוצה לקפוץ אלי להפיג את בדידותי אני באמת אשמח...
17 תגובות
עמוד 1
קודם כל שולחת לך
המון כול הכבוד לך על מה שאת עושה לא פשוט אבל מקווה שציק צאק בעלך ימצא עבודה ותהיו יחד כול המשפחה
אני לא יודעת מה עם היתר אבל אני מ מ ש תופסת ממך בשל מה שאת עושה..!! מקווה שבקרוב מאוד בעלך וברבור יהיו איתך כללל הזמן!!
כל הכבוד על ההשקעה בעתידך, הכל ישתלם בעתיד
אני מתארת לעצמי כמה קשה לך להיות רחוקה מהבעל.. ומבר, בכלל!!!!!! אז קודם כל אני רוצה לשלוח מליוניייי חיבוקים
וכמובן, אני רוצה להוסיף !!!!!! שאני תופסת ממך ברמות ! גם על הכוחות להתמודד וגם על הלימודים הקשים. שיהיה לך המון המוןןןןןןןןןןן בהצלחה!
במילה אחת
ר י ס פ ק ט!!!
ובהצלחה
תודה על החיזוקים, מתוקות...
קרן מתוקה, שולחת לך חיבוקים וחיזוקים. אני בטוחה שבעלך ימצא עבודה בקרוב והכל יבוא על מקומו. מלאת הערכה כלפייך.
מאמי כל הכבוד לך מחזיקה
שיהיה לך המון הצלחה בלימודים, שב״ה בעלך ימצא עבודה קרובה בצפון ושיעבור לך בקלות ובמהירות
שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הלימודים ושתמיד יהיה כיף כזה
היי קרן. רציתי לחזק את ידייך ולעודד אותך, כי אני מאוד מזדהה עם הדרך שבה בחרת!!! אני בעצמי בתקופה כזו בדיוק, ועוברת משברים לא פשוטים. אני עובדת 5 ימים בשבוע מינימום 12 שעות (תקופה זמנית - התמחות) ואני מסרתי את הבת שלי להורים שלי למשך 5 ימים מלאים (כולל לינה) בעלי עובד ולומד יום ולילה וכדי להגשים את המטרות שלנו בעתיד, עזבנו את הדירה שלנו ועברנו לגור אצל ההורים שלו. אני רואה את הבת שלי יומיים (שישי עד מוצש) ומאוד קשה לי עם זה! אני כבר דיי התרגלתי אבל עדיין הקושי מתגבר משבוע לשבוע שהיא כבר מבינה מי אני ושאני עוזבת אותה כל שבוע מחדש... זהו אתגר לא פשוט אבל בהחלט אמור להשתלם בעתיד. התקופה הקשה עוד לפנייך, אבל אני חייבת לומר שזה קשה אבל עובר. אני לא מאמינה שאנחנו כבר תיכף שנה חיים ככה, ואיך הצלחנו עד כה לשרוד תקופה קשה זו. אסור לנו (לשתינו) לוותר על החלומות שלנו כשיש אלטרנטיבה ותמיכה לעשות כן. אנחנו באותו המצב בדיוק, ולכן התיאורים שלך נוגעים לי מאוד. אני פה בשבילך ברגעים קשים במיוחד...
וואוו איזה חוזק ואומץץץ שאפווו
שיהיה המון בהצלחה
מקווה שתתאחדי עם משפחתך כמה שיותר מהר!
היי קרן , גם אני מהצפון ,רחוקה מצפת אבל עם קשרים ,תכתבי במה בעלך מחפש עבודה ואולי נוכל לעזור ....