הצילו.!!!!!! גמילה מהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ליראל כבר בת שנה ושלושה חודשים אני לא מצליחה לגמול אותה
    היא נמצאת בגן ככה שעד 3 וחצי היא לא יונקת אוכלת להם בגן וישנה שם בלי בעיה
    מרגע שאני אוספת אותה היא רק מבקשת ציצי ציצי ציצי ונרדמת רק עם ציצי
    למשהי יש רעיון אני כבר חייבת לגמול אותה

16 תגובות
עמוד 1
  • פשוט תפסיקי
    היא גדולה מספיק כדי לאכול אוכל של גדולים אחרי הגן .

אני חושבת שכמה ימים מישהו אחר יאסוף אותה ואת גם לא תיהיי בבית לכמה שעות .

זה קשה בהתחלה אבל עם התמדה היא תבין.....
    מה עם בקבוק? אוכלת?

• גם אוריאן הייתה מכורה קשות...
    פשוט הסברתי לה שאין חלב בציצי יותר והסחתי את דעתה בדברים אחרים במהלך היום
    בלילות הראשונים נתתי לבעלי להרדים אותה ולגשת אליה במהלך הלילה
    האמת שזה היה קשה, בכיתי יחד איתה... (מחוץ לחדר) הבנות כאן תמכו בי מאוד
  • אני מנסה כבר כמה חודשים יוצאת מהבית היא פשוט צורחת לו בטירוף לא מעניין אותה אפילו למחרת התקשרה השכנה לשאול לשלומה כי שמעה צרחות
    לא רוצה מים או מארנה או כל דבר שניסיתי אפילו שוקו ניסיתי מרוב יאוש
    אני. מסבירה לה היא אומרת אין אין ואחר כך באה ציצי ציצי מלטפת אותי חחח תחמנית קטנה

• ווואי אין לי מושג מה להגיד לך
    רק שיהיה בהצלחה

• טוב אני ואחריי אולגה של בריאל גמלנו עם קצת
    פלפל שחור על הפטמה
  • אירה לא הבנתי שמת לה פילוח שחור על הפיטמה היא לא בכתה לא היה לה חריף
    האמת אני ממש נואשת כבר אבל אין לי אומץ לפלפל איך הן הגביו

• אל תשימי בשום פנים ואופן פלפל על הציצי!!!! זה מזעזע בעיני
    הנקת כל כך הרבה זמן והתחושה שאת רוצה שהילדה תישאר איתה זה שהציצי הוא משהו אלים ולא נעים??? אני פשוט מזועזעת כל פעם מחדש לקרוא את זה.
    בעיני השיטה הכי טובה היא להוריד בהדרגה כל פעם הנקה אחת עד שמפסיקים לגמרי... בדרך כלל משאירים לסוף את ההנקה של לפני השינה. אם היא חוזרת מהגן ורוצה ציצי תסבירי לה שבערב היא תקבל ובמקום זה תציעי לה פינוקים וחיבוקים (אצלי היתה נשכבת עלי והייתי מלטפת ומנשקת אותו- קראנו לזה פינוקי
    מנסיון- כשאת תהיי שלמה עם זה ובטוחה בהחלטה שלך זה יילך ממש בקלות!
  • גלית את צודקת לא הייתי מוכנה לשים לה כי אני לא רוצה להשאיר לה טראומה אבל אני מנסה להציע לה דברים אחרים וגם מיליוני חיבוקים אבל אחרי שלוקחת הכל ממשיכה ציצ ציצי

• כמה הנקות ביום יש לה עדיין ? (בערך- ברור שזה לא קבוע....)
  • איזה טראומה?
  • אויש נו באמת גלית...הגזמת עם התיאורים שלך! "אלים"??? מי ישמע דחפנו להן קילו פלפל לפה...ממש "התעללות", רווחה!!!!

• זה שזה עובד לא עושה את זה לשיטה טובה....
    אירה- יש הבדל גדול בין זיכרון מודע לזיכרון לא מודע... זה שהבת שלך לא יודעת להגיד שהיא ינקה (ובאמת לא זוכרת את זה במודע) לא אומר שזה לא נרשם עמוק בפנים... להיפך, השנים הראשונות לחיינו, שמהן אנחנו "לא זוכרים" כלום, הן השנים שהכי מעצבות ומשפיעות על האישיות שלנו....
    באמת כל הכבוד לך שהנקת שנה ועשרה חודשים (בלי טיפה של ציניות! באמת אני חושבת שזה ראוי להערכה!) ואין לי ספק ששתיכן עשיתן את הדבר הזה עם הפלפל לא מכוונה רעה. אין לי ספק שאתן אמהות מדהימות, טובות ודואגות.
    א-ב-ל האקט הזה הוא בעיני מזעזע! זה לקחת את הדבר שמסמל בשביל הילד חום, אהבה ויותר מכל ביטחון ולהפוך אותו למשהו לא נעים... וכן, אלים.
    ברור שהשיטה הזאת תעבוד. למה שהילד ירצה לינוק משהו חריף ןשורף? אבל אני הייתי בוחרת שהילד שלי ייסיים לינוק עם זיכרון (לא מודע) של משהו חיובי וחם... אין ספק שהדרך שאני גמלתי בה קשה יותר (לאמא), דורשת יותר סבלנות ולוקחת יותר זמן. אבל היא משאירה את הילד עם הרגשה חיובית וטובה.... והילדה שלי דרך אגב נגמלה בלי טיפה של בכי (וינקה עד גיל שנתיים וחצי).
    ועוד נקודה למחשבה (ואני מדגישה אלף פעמים שאני לא משווה את זה ללשים פלפל!!!!! אלא לוקחת דוגמא קיצונית כדי להסביר למה אני מתכוונת): גם אם תלמדי ילד לא להתחצף על ידי זה שתתני לו סטירה הוא ילמד ממש ממש מהר לא להתחצף... הרבה יותר מהר מאשר בהסברים רגועים.... והוא גם לא יזכור שנתת לו סטירה בגיל שנה כשהוא יהיה בן 4.... אז זה עושה את זה בסדר?
    ולפני שתצלבו אותי מדגישה שוב מליון פעמים שאני ללללאאאא חושבת שזה אותו דבר. חס וחלילה אני לא אומרת שעשיתן משהו שאפילו דומה ללהכות ילד. ממש לא!!!!! זו רק דוגמא קיצונית....
    ואודליה- בכל מה שתבחרי בהצלחה! אם תבחרי בשיטה ההדרגתית אשמח לעזור לך.
  • גלית, זה שאת לא חושבת שזו שיטה טובה לא מעיד על זה שבאמת כך הדבר.
    כל אחת מחליטה מה נכון ומה לא נכון לגבי ילדיה ואין לך זכות לשפוט אחרות
    ולציין ולהדגיש שלך היה מאוד קשה לגמול, אבל עשית את זה בדרך "הנכונה" (לדעתך) וההשוואה שנתת באמת מזעזעת ולא קשורה כאן!

• בכל דרך בה תבחרי סבלנות ובהצלחה
  • תודה בנות לא התכוונתי לעורר מריבה לפעמים זה מייאש מי כמוני מבינה זה מייאש יש לי עוד קצת סבלנות הרי אני רציתי להניק אותה מבחירה אז מקווה שהיא תבין אותי אתחיל לדבר איתה כל יום אולי עד סוף החודש אצליח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה