איזה עגלה לקנות???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני נמצאת בדילמה קשה, אני קטנטונת יחסית במיימדי ואני מחפשת עגלה שתהיה נוחה, פרקטית וקלה לסגירה... על איזה עגלה אתן ממליצות? חשבתי על פג פרגו דגם (איזי דרייב) וביבי ג׳ורג המיני סיטי ? מה אתן אומרות על העגלות האלו ואשמח להמלצה לעגלות אחרות גם...

אני מעוניינת לשמוע חוות דעת מאימהות מנוסות.

תודה.
5 תגובות
עמוד 1
  • אני גרועה בשמות של עגלות ובמותגים- אני מציעה לך להגיע למספר חנויות שמוכרות עגלות ולבדוק איזו הכי מתאימה לך.
    בהצלחה!!!

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לילך גלמידי

אני גרועה בשמות של עגלות ובמותגים- אני מציעה לך להגיע למספר חנויות שמוכרות עגלות ולבדוק איזו הכי מתאימה לך.
    בהצלחה!!!

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ישינסקה

ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לילך גלמידי

אני גרועה בשמות של עגלות ובמותגים- אני מציעה לך להגיע למספר חנויות שמוכרות עגלות ולבדוק איזו הכי מתאימה לך.
    בהצלחה!!!

תודה לילך אך מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאימהות מנוסות

• אני גם קטנה ונמוכה ויש לי בוגבו קמיליון ואני מאוד מאוווד מרוצה!
    היא גם קלה ונוחה לקיפול וגם מהממת ויש לה ידית שניתן לכוון לגובה הרצוי. בעיניי עגלה מושלמת.

• לא מכירה אישית אבל שמעתי המלצות טובות על סולה של מאמאס אנד פאפאס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה