קופסת-איחסון מתחת למיטת-המעבר ועוד שאלות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שיש מיטת-מעבר.. מדדתי את הגובה מהמיטה ועד הריצפה: 14 ס"מ.
אני מאוד רוצה לשים קופסא,סלסלה לאיחסון-נעליים!
איפה אפשר לקנות כזאת?
קניתי כזאת שקופה (סגנון כתר-פלסטיק) ואני מאחסנת אותה בצד-המיטה,היכן שהרגליים ממוקמות,אבל שטח-האיחסון שם צר..
אני רוצה פיתרון-רחב לחזית, עדיפות לפלסטיק שקוף,שקל לניקוי ולא-נראה לי ללכת להזמין מנגר,זה נראה לי פיתרון-יקר. ועוד שאלה: נעמה אוהבת כמו בגן לישון על המיזרן-פעילות ועל הספפה,כך אני מוצאת אותה באמצע-הלילה, איך מרגילים לישון במיטה?
7 תגובות
עמוד 1
לא מוצאת פיתרון טוב יותר מנגר- אולי זה קצת יקר- אבל משתלם. לגבי ההירדמות- אני פשוט מרימה ומעבירה- השינה במזרן פעילות לא בריאה לגב- לא נעים בעצמות. אני נותנת נשיקה וחיבוק ומעבירה למיטה- דואגת ללטף ולתת יד אם צריך. כך לפחות בהתחלה ובהדרגתיות מפסיקה לתת יד. אם קמים מהמיטה שלא לצורך- בודקת טיטול, מביאה בקבוק מים אם צמאים ומניחה במיטה עם ליטוף ויד ואז נשיקת לילה טוב. אסור לאפשר לילדה להתחיל טיילת ממיטת המעבר אל מחוץ לחדר ויש להתעקש להחזיר את הילדה למיטה- גם אם הילדה מתחילה לבכות ובאיזשהו שלב היא תבין שאין ברירה ויש שעות שינה בהן היא חייבת להיות במיטה ולישון. אם יש שיגרה של שעות יהיה לילדה קל יותר להתרגל לשינה רצופה ללא טיילת.
יש באיקאה כל מיני קופסאות כאלה רחבות ונמוכות במיוחד למתחת למיטה.. תעברי על הקטלוג שלהם באינטרנט.. אין לי מושג לגבי המחירים אבל זה נראה לי יותר זול מנגר..
לילך, זהו שנעמה ממושמעת,חמסה,אין לי מושג איך
מרווה, ואם תנסי למשל להרים לגמריי את המזרן פעילות מהרצפה כל לילה..?
לא יהיה לה לאן לבוא אז היא תחזור ישר למיטה שלה....
אני כל ערב מרימה את המזרן פעילות מהרצפה בסלון, כי אז יש יותר מקום וגם כך נוח לטאטא או לשטוף במידת הצורך..
תנסי אולי יעבוד
אני לא אוהבת איחסון מתחת למיטה כי זה תוקע את הצ'י! זה לא טוב לפי הפאנג שוואי. (סתם, זה בטח טראומה מאמא אגרנית חחחח) גם אני מכירה רק איחסון מבד קשיח כזה, שבאמת לנעלים, מאוד לא פרקטי.
אה........... ובקשר לקופסא לאחסון נעליים
באיקאה יש קופסא מושלמת.. פלסטיק שקוף, נמוכה מאוד ורחבה. המיטה שלי ממש ממש נמוכה והיא נכנסת שם בקלות... זה יכול להיות פתרון מושלם עבורך
אם היא יורדת למיזרן באמצע הלילה יכול להיות שהמיזרן במיטה לא נוח לה??