היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוריה בת שנה ו 9 חודשים והליכה שלה לא יציבה אני מאוד מודאגת מזה
4 תגובות
עמוד 1
לגבי הליכה מהירה אין מה לדאוג ככה זה ילדים לגבי הנפילות - זה התחיל מאז המקרה שקרה לך עם החום לא? איך היא מאז? עדיין עושה צעד שתיים ונופלת? יש לה עדיין חום?
טליוש זה מאז שהיא התחילה ללכת שנה ו4 בהתחלה חשבתי שזה נורמלי ורגיל כי היא רק התחילה ללכת אבל עכשיו לא ניראלי בכלל שזה נורמלי במקום ללכת היא רצה ונופלת, הולכת אחרי כמה צעדים נופלת ירד לה ברוך ה׳ חום עכשיו היא יותר טוב
אני לא מבינה בהבדלים בהליכה אני רק יודעת שלוקחים כמה חודשים טובים עד שהליכה מתבססת כמו שצריך אבל, לדעתי אמא יודעת הכי טוב ואם יש לך חשש כלשהו, תקבעי תור לטיפת חלב ששם יבדקו ואם צריך אני מאמינה שיפנו אותך למי שמטפל בנושא - אורטופד או פיזיותרפיסט...
אם יש לך ספקות מומלץ להגיע לטיפת חלב שיבדקו אין מה להפסיד בהצלחה ושמחה לשמוע שהיא חשה טוב יותר