מוצצת אצבע! צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, השלמתי עם זה שניקול לא לוקת מוצץ, אבל התפללתי שלא נגיעה לזה שהיא תמצוץ אצבע... אבל מאז שהיא היתה בבטן, יש לה דעה שונה משלי, כמובן שהיא התמכרה קשות למציצה של אגרוף ועכשיו כשהיא כבר יותר שולטת בידיים שלה, היא מוצצת אצבע. אני רוצה לגמול אותה מזה מייד ודחוף כי זה לא טוב ולא בריא!!! יש המלצות?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני היתי מוציעה לו את האצבע ודוחפת מוצץ.
    אבל בגלל שהיא בלי מוצץ אפשר לנסות למרוח משהו לא טעים על האצבע.

חוץ מזה נראה לי שהיא בשלב של להכיר את הגוף שלה עכשיו, אז לא בטוחה האם זה כבר הרגל.
    תנסי לשים כפפה, או לכסות עם שרוול
    זו תמיד אותה היד או ידיים שונות?
  • אני יכולה לומר לך שביתי היתה בת 3 ימים היא התחילה למצוץ אצבע ואני בגלל שייש לי טראומה מזה כי היתתה לי חברה טובה שעד היום בת 36 מוצצת אצבע
    פשוט בכל פעם שהיא הכניסה אצבע לפה הוצאתי לה בעקשנות, זה לקח 3 ימים של עקשנות עד שהיא הבינה שאין מנוס והתרגלה למוצץ
    תתעקשי העקשנות משתלמת
  • היא מוצצת רק ביד שמאל ורק כשהיא צריכה נחמה, כשהיא עייפה או בוכה... בגלל זה אני בטוחה שלא מדובר בהיכרות של הגוף, אלא בהרגל.
    אני מוציאה לה והיא מתחילה לבכות... בעיה, שלפעמים היא בוכה, אני לוקחת אותה על הידיים, ואז היא מוצצת אצבע, ובגלל שהיא על הידיים שלי אני לא יכולה להוציא לה.
    אהיה איתה קשוחה בנושא הזה, אין ברירה
  • מקווה שתצליחי
    אני לא הצלחתי
    כמה נלחמתי
    כמה התעקשתי
    2 האפרוחים שלי לא הסכימו
    הם שניהם מוצצים אצבע לצערי
    מחכה עוד איזה שנה לגמול אותם

מה שכן זה אחד המראות המתוקים ביותר!

תעלי כבר תמונה של ניקול!

• הצעות הרבה אין לי אבל בהצלחה
  • גם שלי מוצץ אצבע.
    אז כשזה בשליטתנו, אנחנו מוציאים לו את האצבע, ומכניסים מוצץ...
    הוא מצץ אצבע בגיל 3 חודשים אחר כך הפסיק ושוב חזר.
    הם מרגיעים את עצמם, חמודים.

אני בתקווה שעם השיניים לא יהיה לו נוח, אז הוא יגמל לבד...
    יש לו כבר 4 שיניים, והוא עדיין מוצץ אגודל

• שימי לה על האצבע משהו שירתיע אותה... לא פלפל חריף.. אבל לימון / חומץ... משהו בסיגנון.. או להילחם איתה כל פעם שמכניסה אצבע לפה ולדחוף מוצץ... כי מוצץ אפשא לזרוק, אצבע לא
  • איזה מתןקקק זההה
    תעלי תמונה של זהההה
    נתנו לך את כל העצות כבר

תתעקשי
    שיהיה בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה