:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות, אני ממש מצטערת שאני לא נמצאת פה כמעט, עוברת עלינו תקופה נוראית!

בעלי חזר לקבע לפני חודש וחצי. עשינו את הצעד הזה בגלל שהמצב הכלכלי שלנו היה על הפנים וזה היה הפתרון היחיד שלו.
    הוא סוגר שמונה ימים בבסיס ויוצא לשישה ימים הביתה בהם הוא עובד בעבודה נוספת וככה אנחנו מתכננים לצאת קצת מהבור.
    אבל, כשהוא התגייס הוא ביקש שיפקידו את המשכורת שלו בחשבון שלי (כל ההורדות הן מהחשבון שלי, לבעלי אין בכלל חשבון בנק) הם אמרו שזה בלתי אפשרי ושהוא צריך לפתוח חשבון בנק משלו ורק אז יפקידו לו את המשכורת. הקטע שבעלי התגייס ב-23/09 וסגר שמונה ימים בבסיס, וחגים באמצע אז כמובן הוא לא הספיק לפתוח חשבון עד ה-1/10 ונשאר בלי משכורת.
    אני לא עובדת ויצא מצב שנשארנו רק עם חצי משכורת מהעבודה הקודמת. מזל שאמא שלי עזרה לנו וסגרנו איכשהו את החודש.
    טוב, חודש חדש, בעלי פתח חשבון, הביא טפסים, הכל כמו שצריך, אבל היה את כל הקטע של הקסאמים (בעלי משרת בגבול עזה) והטפסים נשלחו רק ב- 23/10.
    בצה"ל סוגרים משכורות ב- 18 כל חודש ולכן אמרו לו שגם החודש הוא נשאר בלי משכורת!!!!

ואני שואלת למה, למה הכל מתנהל ככה, איך משאירים אדם, שעובד, מסכן את החיים שלו כל יום, לא רואה את הילדים ואת אישתו יותר מחצי חודש, בלי משכורת חודש וחצי.
    אין לי מושג איך אני הולכת לשלם שכר דירה, חשבונות, לכסות את הכ"א ולקנות מצרכים.
    אמא שלי בעלי **** לא מוכנה לעזור לנו ולאמא שלי פשוט אין סכום כזה להביא לי וגם כבר לא נעים לי לקחת ממנה.
    הביורוקרטיה הזאת פשוט לא אמיתית, למה הדפים האלה חשובים יותר מחיי אדם?!

22 תגובות
עמוד 1

• אני כ״כ מבינה אותך... גם המצב שלנו חרא וזה ממש קשה להחזיק את הראש מעל המים...
  • אני לא רוצה אותו איתי בחשבון.
    אבל זה גם לא האישיו, הוא כבר פתח חשבון לעצמו, אבל הם התעקבו עם העברת הטפסים למקשל"ר והשאירו אותו בלי משכורת גם החודש.

• זה שנקבל רטרו אקטיבית זה סבבה, אבל זה לא עוזר לי. אין לי כיסוי לכ"א החודש, יחזרו צ'יקים של השכ"ד.....

• אני יודעת שאפשר לדבר עם חברת האשראי שירד חודש אחכ או לפרוס את זה

• תקשיבי אין מצב כזה!

שידבר עם כל מי שאחראי עליו
    לא הגיוני שבנאדם שנמצא במצב מסכן חיים
    לא יכול להיות מרוכז בגלל שהוא כל הזמן
    חושב מה יהיה עם הבנק!

לא מקובל עלי כזה דבר, תפנו לכל מי שאפשר
    ואל תווותרו בעלך וגם את מקריבים מספיק בשביל
    המדינה בשביל לא להתקע במצב כזה בגלל קצת בירוקרטיה
    חייב להיות משהו שאפשר לעשות

• תראי משכורת נסגרת בתאריך זה ע״מ שבראשון לחודש תיכנס המשכורת ולא ב עשירי כמו בד״כ..
    ולכן אם דברים לא נסגרים הכל משולם במשכורת הבאה..

יש לכך פיתרון פשוט מתקשרים למנהל התשלומים ( בטוח יש לו את המספר אם לא דברי איתי)
    ומבקשים מפרעה על החשבון.. ותוך 6 ימים נכנס חלק ממה שמגיע לו ישירות לחשבון ללא קשר לתאריך.
  • תכף אמא-
    הוא מנסה להשיג אותם. אבל לא עונים לו. יום חמישי היום, כולם ממהרים הביתה.
    ומפרעה לא תעזור לי פה, אנחנו חודש וחצי בלי משכורת, זה לא הגיוני שאדם עובד בחינם.

• יש להם שעות עבודה קבועות... אין דבר כזה ממהרים הביתה..
    המענה עמוס תמיד זו אכן בעיה אבל פשוט צריך להמתין על הקו. מפרעה יכולה להיות גם בגובה משכורת..

בכל מקרה
  • מבינה אותך..
    גם אנחנו באותו מצב 4 חודש בעלי לא קיבל משכורת מהצבא..

מיכל
  • מאמי באמת מצב לא קל! מאחלת לכם שתצאו ממנו במהרה
    ותיהיה לכם פרנסה בשפע!!!
    [/center]
  • אוי מאמי שלי... אין לי מה לומר לך
    גועל נפש בהתגלמותו
    פשוט חוצפה

אני מחבקת אותך חזק

• ממי זה לא שחור ולבן.
    ניתן להעביר את כל הטפסים וברגע שיתקבל אישור עקרוני הוא יכול לקבל מקדמה ישירות לחשבון הבנק שלו על רוב הסכום.
    שיגש לשלישה שלו או לנגדת שתלומים וידרוש לקבל מקדמה. טלפון אחד למת"ש ומסדרים לו את זה

mor_k1@walla.co.il
  • קודם כל תרימי טלפון לבעל הבית ותבקשי שלא יפקיד את השיק!
    שיק שחוזר מסיבת אין כיסוי יעלה לך 50 שח...עדיף שתדברי איתו יפה ותסבירי..(בתקוה שהוא נורמלי)
    אח"כ תרימי טלפון לחברת אשראי, ותראי איך ניתן לפתור את זה
    אני מתארת לעצמי שאת עסוקה מאוד עם הילדים אבל אל תקברי את הראש בחול...
    באיזה סכום מדובר? שחסר לך?
    (אם את מעדיפה תשלחי לי מייל)
    noga.unger@gmail.com

• אוי איזה מצב חרא
    מאחלת לך שתצאו מהבוץ כמה שיותר מהר
    ידוע שהמדינה הזו לא דוראת לאזרחים שמשרתים אותה .

• תודה בנות!

• בובה תהיו חזקים
    הלוואי ותצאו מיזה כמה שיותר מהר

• תגידי
    מה עם להגדיל את האשראי החודש בסכום שאתם צריכים מתוך התחייבות שתחזירו הכל חודש הבא כאשר הכסף יכנס ?
    זה בא בחשבון ?

• טל, לצערי לא. אני לא עובדת ולכן לא מוכנים להגדיל לי את האשראי.

• מלא מלא
  • מאמי מלא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה