היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
על פסקת השאיבות. זה מתיש נורא ויוצא שכל היום אני מטפלת בלוליק ובזמן (הקצר) שהוא ישן אני שואבת זה לא יקרה בימים הקרובים ואני רוצה למשוך עד שהוא יהיה בן חודשיים לפחות אבל בכל זאת מה האופציות לתחליפים אני יודעת שיש מטרנה ויש סימילק מה מומלץ יותר לגזים ולפליטות? כי הוא נורא סובל מהבטן
15 תגובות
עמוד 1
לדעתי מטרנה קלה יותר לעיכול
יש אופטימיל ויש נוטרימגן תראי כל אחת פה תמליץ לך על משהו אחר .... כי כל אחד ומה שטוב לבייבי
אני התחלתי עם מטרנה , עברתי לסימילק ואז שוב למטרנה ....
אני התחלתי עם סימילק ונועה פלטה האבה וכולם המליצו לי לנסות מטרנה. ניסיתי את האקסטרה קר וזה לא רק ל א עזר אלא עשה עצירות. חזרתי שוב לסימילק למרות שהיא המשיכה לפלוט אבל לפחות לא הייתה כצירות.
למרות הפליטות לאסכמתי לתת אופטימיל וכאלה כי הבנתי שזה גם לא טעים וגם יש ילדים שמקיאים מזה...
אבל כמו שמיכל גתסה הכל אינדיווידואלי מאוד ויכול להיות שלכם יתאים.משהו שלאלרים לר.
אנחנו עם מטרנה מאוד מרוצים
אנחנו גם עם מטרנה ומאוד מרוצים
ג׳ני, זה בדיוק מה שהיה לי עם הבת שלי... נשארנו עם סימילאק למרות פליטות מרובות וכל הנשמות הטובות הציעו אינפמיל שהוא ממש מגעיל לפי מה שהבנתי
אנחנו עם מטרנה ומאוד מרוצים גם!!
אנחנו עם סימילאק ניסינו מטרנה ולא הלך אבל זה באמת משתנה בין ילד לילד אלין למשל היתה עם מטרנה
אין משהו שעדיף על פני השני
תקחי דוגמיות של סימילאק ומטרנה ותראי מה מתאים יותר.
יש גם את אופטימיל ונוטרליון.
בהצלחה
אנחנו עם מטרנה אקסטרה קר ומרוצים מאוד...
בנוטרילון ואופטימיל אין פרוביוטיקה... וזה מאוד מאוד חשוב לתינוקות ולמערכת החיסון
אני גם הנקתי בהתחלה ואחר כך הפסקתי.. בהתחלה נתתי לה סימילאק והיא לא עיכלה את זה טוב,היה לה עצירות מטורפות. עברתי למטרנה וזה נהיה הבדל של שמיים וארץ אבל כמו שאמרו לך כל אחד\ת זה אינדוודואלי בפני עצמו. מציעה לך להתקשר לכל החברות ולבקש דוגמיות הביתה ולנסות ולראות מה הכי טוב לו. בהצלחה
תודות רעיון הדוגמיות ענק!
זה מאוד אינדבדואלי, אנחנו קיבלנו סימילאק אדוונס בבי"ח שעשה עצירות איומה, ואח"כ עברנו לאקסטרה קר. נשארנו איתו.
בנוטרילון ואופטימיל אין פרוביוטיקה... וזה מאוד מאוד חשוב לתינוקות ולמערכת החיסון