אני מתמוטטת כבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליהוא ממשיך לפלוט
    בלילה פלט כל ארוחה
    התקשרנו למוקד אחיות, נפלנו על מישהי לחוצה אמרה מהר לבית חולים
    נחלטנו לחכות לבוקר ונסענו למוקד
    הרופא אמר שהוא צאיך לאכול רק 80 פלוס מינוס כל ארבע שעות
    אמר שהעמסנו עליו יותר מדי אולי
    בשעה דאתמול שהרופאת ילדים אמרה שהוא צריך לאכול 100
    בקיצור בדק אותו, אמר לעקוב ואם מחמיר ללכת למיון ונתן לנו מחר הפנייה לא״ס של הבטן
    באבחנה כתב ריפלוקס.
    בנתיים חזרנו. נתנו לאכול, אכל 40 ועשה גרעפס אכל עוד 40 וכלום!!! כמעט שעה של הידיים, נרדם כבר
    שמנו בטרמפולינה הוא ישן אבל מצייץ מדי פעם
    אני מתה מפחד שיפלוט..
    אני גמורה מזה

4 תגובות
עמוד 1
  • את רואה איזה קשה לאבחן את זה כי אולי דרכי האכלה פשוט לא טובות לו וזה מה שעושה את כל ההבדל. אם ארבעים ארבעים זה טוב אז אולי זה הסיבה והפתרון.
    חשבתי על שני דברים שלא כתבו לך עדיין : באיזה בקבוק משתמשים? יש בקבוקים
    עם שסתומים כאלה למניעת בליעת אויר. תנסו.
    הבקבוק מזרים נהר של נוזל. יכול ליהיות שמה שעושה את הבעיה זה שבבום
    אחד מתמלאת הקיבה. אז אולי לנסות להאכיל כשהפטמה של הבקבוק מלאה בחצי (הוא כבר חזק, יכול לעבוד במציצה) וככה הקיבה תתמלא בהדרגה ובצורה יותר מתונה. או למלא אותה ב"בומים"
    קטנים יותר שזה כמו שעשית עכשיו - ארבעים ארבעים.
  • אנחנו עם בי פרי...
    אנחנו תמיד עושים הפסקה באמצע
    רוב הפעמים זה לא עוזר
    גם הפעם הוא עשה גרעפס רק בהפסקה ואחר כך לא עשה
    ניסינו כבר הכל
    אני מתנחמת בזה שהוא ישן ורגוע לא נראה שמשהו מציק לו
    אז אולי אין גרעפס
    אנחנו נקטין את הכמויות. אני ממש מאוכזבת מהרופאה שאתמול אומרת לי שהוא צריך לאכול 100
    הרופא במוקד אמר שזה לפי המשקל ולא הגיל

• אולי תנסי להחליף בקבוק... אולי יכול לעזור. יצאו המון בקבוקים חדשים שעלולים למזער את התופעה.
  • שימי אותי גם על הבטן במהלך היום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה