היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זמן מעולה! אני גמלתי את תהילה בגיל שנה ו9 וזה לקח שבועיים קודם כל חשוב שהוא ידע להגיד כשיש לו קקי/ פיפי ליפני שהוא עושה. אחר כך רצוי שיכנס עם בעלך לשירושים ויראה איך עושים שיכיר את האסלה אני בעד ישבנון ולא סיר אבל זה תלוי בילד חשוב לפחות שבועיים לפני להקריא לו סיפורים בנושא יש גם סרטים: ספרים: סיר הסירים, הישבנון של רון מעולה!!! סרטים: טיטולי, בלי חיתולים, האסלה הקסומה אחרי שהוא מבין את הפואנטה והוא מוכן נפשית אפשר להציע לו להוריד את הטיטול כשהוא חוזר מהגן למשך שעתיים ובזמן הזה להציע לו לשבת על האסלה בלי לחץ ולעודד אותו לאט לאט כשהוא ישלוט בשעתיים אפשר לצאת מהבית ולעשות בחוץ על העץ הם מתים על זה אחרי כמה ימים שהוא שולט את יכולה לשלוח לגן כמובן עם החלפות
לא מבינה בזה אבל כמו שאנגל רשמה יש מלא סיפורים וDVD בנושא תקראי לו לפני שתהיי לו מודעות לפני ובהצלחה בכל אופן
וואו כל הכבוד... אבל זה לא נורא מוקדם?? רוב התינוקות לא אוהבים טיטולים אבל בזמן האחרון שמתי לב שכאילו כולם מנסים לגמול הכי מוקדם.. פעם לא היו חושבים לגמול לפני גיל שנתיים וחצי- שלוש... מה תינוק בן שנה וחצי יקום באמצע הלילה לבד לעשות פיפי????
אני גם לא רוצה לחכות יותר מידיי אבל חשבתי בגיל שנתיים.. גיל שנה וחצי נראה לי מוקדם מידי, והרבה יותר קל שאפשר להסביר. גם אופק מורידה את הטיטול בכל פעם שיש לה הזדמנות אבל לא חשבתי שזה סימן לגמילה אלא שפשוט הכי כייף לעשות פיפי חופשי...חחח
תודה בנות
טלי מסכימה איתך, אבל לדעתי חכי לאחרי החורף בחורף קשה לגמול כי קר ואם עושים פיפי בתחתונים מאוד לא נעים...
אני חשבתי להתחיל בע"ה כשתהיה בת שנה ו-9 ככה..... אבל לא אני קובעת
גם אני חושבת על להתחיל לגמול את אריאנה בגיל שנה וחצי - לקראת שנתיים... אני נגמלתי עצמאית בגיל שנה וחצי, בעלי פחות או יותר גם... ואני תוהה איך עושים את זה... מיצי כתבה באחת השיחות שהיא התחילה להוריד בגיל מוקדם, נכון? מיצי איך עושים את זה?!