בדילמה רצינית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוולין התחילה להרים את הרגל שלה מעל הגדר הפרדה בין שנת הלילה שלה ולבין החירות של חדר מבולגן מלא צעצועים.
    או במילים יותר פשוטות-היא מנסה לצאת מהמיטה.אני מפחדת שהיא תיפול.מצד אחד ככה היא במיטה ואני יודעת שכשאני ישנה היא בפנים ולא עולה על משהו שיכול ליפול עליה או לא עולה על איזה כיסא וקופצת ראש לתוך הפרקט. מצד שני אני מפחדת שהיא תיפול מהמיטה בקרוב מאוד וזה צניחה חופשית מגובה של מטר++ וגם זה לא אלטרנטיבה טובה.
    אם אני אקנה לה מיטת מעבר היא ב 7 בבוקר תהיה מחוץ למיטה ובערב כשאנחנו שמים אותה לישון אין מצב שהיא תישאר במיטה ובאמת תישן אלא תסתובב בחדר עד 11 בלילה.
    מה עושים?

14 תגובות
עמוד 1
  • יש כמה אופציות.
    1. לשים מזרון מתחת למיטת תינוק - הנחתיה תהיה יותר רכה
    2. להיות צמודה כמה ימים למיטה וכל פעם שהיא מרימה רגל להגיד לה "לא, אסור"
    3. להעביר אותה למיטת נוער/מעבר, ואז להתכונן ללוחמה אינטנסיבית של ללמד אותה שלא יורדים מהמיטה (וזה אפשרי בהחלט) וגם לארגן את החדר ואת כל הבית למקרה שהיא באמת תתחיל לרדת ולטייל ברחבי הבית.
  • איזה מלחיץ זה.. :((
    אני בעד שתי האופציות הראשונות שהציעה ליבי

• אני בעד מיטת מעבר. נתנאל עבר למיטת מעבר בשנה ו8.
    תראי, מתישהו תצטרכו להרגיל אותה לישון במיטה של גדולים, אז למה לא עכשיו?
  • יוווו... גם אצלנו יש ניצנים כאלו לאחרונה...
    הבת שלי שמה את הבובות שלה בערימה במיטה שישמשו לה מדרגה...
    לכן הוצאתי את כל הבובות מהמיטה.
    אני חושבת שצריך לשים מזרון... אבל זה עדיין מפחיד.
    אולי באמת להתחיל להכין לקראת מיטת מעבר

• וואי גם לי יש את אותה הבעייה!!!!!!!!

אני מתה מפחד שהיא תזנק מהמיטה!! חשבתי באמת לשים מזרן, כי היא עוד ממש קטנה למיטה אחרת...

לדעתי ליבי צודקת, לשים מזרן ולבדוק אותה עד כמה שאפשר

• זה משהו שמתי שהוא כולם מתמודדים איתו ולכן אני כמו ליבי לאבזר את הבית והחדר נכון לפעוטות...
    לאסוף צעצועים יחד בלילה ולהסביר שגם הם הולכים לישון ולא מוציאים אותם עד הבוקר..
    בכמה ימים הראשונים במטית נוער/ מעבר להחזיר כל פעם למיטה כשהיא יורדת כמו שאמרה נטלי שהיא עושה וכך היא תבין שכשלילה לא יורדים מהמיטה
    ובעצם להיות אסרטיבית תוך מתן הסבר לילדה על המעבר השינוי ובהתמדה תצליחו
    בהצלחה
  • מישהי ניסתה לנתק את ה את הקיר הזז של המיטה ולהפןך אותה ל 3 קירות?

• זה באמת מלחיץ אני האמת שמה לתאיר על הריצפה מזרון
    פעילות גדול מקפלת לשניים ליתר ביטחון
    [/center]
  • בחדר שלה אין די מקום למזרן פעילות מקופל. האמת חשבתי אולי לקחת את המזרן מאמא שלי יש לה גם מיטת תינוק.
    אבל אז לאוולין לא יהיה איך לישון אצלה אם היא עושה בייביסיטר מאוחר.
    אני חושבת אולי להוריד את ה חלק הזז של המיטה.

• לדעתי ברגע שהילדה מגלה סימני טיפוס חייבים להוציא מהלול למיטת נוער/מעבר. וכן עבודה קשה ללמד אותה להישאר במיטה אבל זה אפשרי.
    לדעתי זה עדיף מצניחה בלי מצנח מלול...
  • אין מקום לשאלות

להעביר למיטל הרצפה של "גדולים" ומהר!

מה עדיף לחנך לא לקום מהמיטה (דבר שתצטרכי לעשות במוקדם או מאחור וממש לא בטוח שמאוחר קל יותר שהם כבר דעתנים)

או לראות את הילדה מרוחה על הרצפה
    במקרה הטוב עם מכה חזקה בגב
    לא מעגלים פינות כשזה מגיע לבטיחות

• מסכימה. כניראה בימים הקרובים נוריד את המעקה.

• אלה, לא הבנתי. את מתכוונת לנתק חלק מהמיטת תינוק? אבל היא ממש גבוהה!
    אני בעד מיטת מעבר. עבד אצלנו מדהים הרבה לפני גיל שנתיים.
    לגבי ההישארות במטה, הכל עניות של חינוך.
    פשוט תלמדי אותה שלא יורדים וזהו.
    בהצלחה

• זה גבוה נכון אבל אני חושבת להוריד את החלק של המעקה ובמקום זה להצמיד מעקה בטיחות נמוך שמתאים גם למיטות מעבר וגם למיטות נוער.אין לי מקום לאחסן כל כך הרבה מיטות.לגבי הירידה מהמיטה בלילה נסתדר
    אבל מה יהיה בבוקר.. אז בטוח היום שלי יתחיל לא אחרי 7 בבוקר:)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה