שינה שלא רוצה להסתדר..+סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקררררררררררר

9 תגובות
עמוד 1
  • הבת שלי בגיל של ליעד בדיוק...
    והיא ישנה לילה שלם מגיל חודש
    יש פעמים שהיא מתעוררת בלילה אבל הסוד הגדול שלנו הוא ... מוצץ!
    היא מתעוררת כשהיא מאבדת אותו בלילה.
    אנחנו משתמשים במוצץ רק בלילה.
    ליעד עם מוצץ?
    ניסית דייסת מטרנה +דייסה לפני השינה?
    ניסית לא להיכנס לחדר שלו כשהוא מתעורר? (למרות הבכי)?
    מה עם מנורת לילה? לפעמים הם פוחדים מהחושך ...
    בהצלחה!

• איזה חלווווום זה! חח
    ליעדי לא לוקח מוצץ מאז שנולד

• את לא לבד..
    אמנם שקד יותר קטן, אבל הולך לישון גם בשש וחצי ואחרי זה כבר אין עם מי לדבר

נרדם עם שיר וליטופים במיטה.

מתעורר אחרי 3-5.5 שעות בממוצע בחלק הראשון של הלילה
    יונק, מחזירה למיטה

ומשם..

מתעורר כל שעה-שעתיים

עד שמתעורר סופית בשש

שבוע הבא חוזרת לעבודה

יהיה מעניין
    נטשה
  • נראה לי הבן שלך התייעץ עם יואב שלי והם תיאמו עמדות
    תיארת מילה במילה אחד לאחד את סדר היום שלנו באותן שעות במדויק!!!
    גם אצלי מלחמות למשוך אותו אחרי שש וחצי
    וישבר העולם זה לא קורה!!
    אוחחחח

• מצאתי משהו לא נכון, לפי דעתי, במה שכתבת. אז אני רוצה להסביר לך דבר מאוד חשוב בהתעסקות עם ילדים (מדברת על גיל של ליעד ומעלה).
    כתבת: אני יעשה הכל למענו. יש הבדל בין רצון הילד לבין "מענו". בגילאים האלה
    אין חפיפה תמידית בין רצונם לבין מענם.
    אני מביאה דוגמאות קיצוניות בשביל להסביר את השורות האלה:
    ילד רוצה סוכריה. אני יעשה הכל למענו! אני אתן לו סוכריה! . ואם נתון גם, שהילד חולה סכרת, ואסור לו כרגע סוכריה. איפה מענו ואיפה רצונו? עושים הכל למען רצון הסוכריה או למען בריאות הילד שבאה בניגוד לרצון הילד, והוא אפילו יבכה!!!!!! ויצרח!!!!
    אז אני כותבת לך את זה. בשביל שתשימי לב מתי את עושה למענו, ומתי את עושה רצונו. מתי שני הדברים האלה חופפים בהחלט (למשל כשהוא רעב ומבקש לאכול, מתי שהוא רוצה להוריד בגדים כי חם לו) ומתי לא.

עכשיו, לגבי השינה שלו שלא רוצה להסתדר. (השינה לא רוצה להסתדר..חחח היא עושה קניות וסידורים, וכשהיא אצליכם לא בא לה להתנהג כמו שצריך...)
    אפשר להשאיר אותה ככה. כי אין לך כוח לשינויים, את פוחדת משינויים לא חשוב מה. הכל מקובל. מה שאת עומדת מאחוריו- מקבול. הכי חשוב זה לעשות דברים בבטחון.

ואפשר, לחשוב שחוסר שינה של ליעד פוגעת בו. אומנם הוא קם ערני. אבל זה מה שנקרא "לטווח ארוך". אני למשל חושבת ככה. אפשר לראות עליך, חוסר שינה אצלך זה מינוס אנרגיות נכון? וגם מה? בעיות בזכרון, בעיות בריכוז..מה עוד עייפות עושה לך? ואת סיימת להתפתח נכון? . אז אם אני חושבת ככה, ואני רוצה לעשות למען הילד שסובל (ללא מראית עין) מחוסר שינה (אגב עוד משהו שמוכיח לי זה שהוא נשפך ב6,בגילו, ועם נתוני השינה שלו) אני יעשה משהו לשנות את זה. ואני אלך נגד רצונו. ונגד רצונו, כמו שכתבתי למעלה זה אומר שהוא יצרח ויבכה וישתגע וירביץ לחפצים ויהיה בהתקף זעם (אחת, שתיים או כל האפשרויות).

ושוב, תאוריות זה נחמד והכל, אבל עוד משהו שצריך עם ילדים שלא פחות חשוב זה שיהיה לך "גב" לכל מה שאת עושה, שתעשי בבטחון, ללא עוררין, ללא ספק.
    זה הכי חשוב. זה אצלי במקום ראשון.

במקביל לחפירה שלי, היענו קיצונית ודרסטית. דווקא מציעה לך משהו שרק נראה אחר! יש לך פירצה בכאילו לזרום איתו,
    אבל אולי זה יסחוף אותו לאן שצריך.
    דייסה עזרה לכם בעבר שיהיו פחות קימות, כתבת? אז....מקדימים טקס שינה? ואוכלים אותה ב6! מה הבעיה? ורואים איך זה. מה זה עושה. איך זה משפיע (=צריך להתמיד בשביל לראות).
  • חחחח כתומית ובאבי יש לכן יתרון ענק עליי.. הבנים שלכן יותר קטנים.. הלוואי שזה יסתדר לכן הרבה לפני שיגיעו לגיל של ליעד

• בהמשך למה שמיצי כתבה, וקצת יותר בקיצוניות.
    לילד יש הרגלים לא בריאים!!!
    להסתובב כל היום עם בקבוק - לא בריא!
    השינה לא תסתדר בעצמה! את חייבת לפעול כדי לסדר אותה.
    חוסר שינה בילדים יכול מאד לפגוע בהתפתחות העתידית שלו.
    וכן זה יהיה מאבק של צרחות ובכי למשך כמה ימים, אבל הוא לא קובע את קובעת!
    טראומה מכמה ימי בכי לא תהיה לו.
  • בנוסף למה שכתבו הבנות אני רוצה לאול ליד ישן במהלך היום שינה במהלך היום לה הילד זקוק משפיעה לעיתים גם על שנת לילה ...
    וכמובן להתמיד ולהקנות לו הרגלי חיים נכונים והבקבוק במהלך היום תנסי למצוא תחליף..
    לא קל אבל צריך לנסות בהצלחה
  • אגמי מהתחלה היתה הולכת לישון וכל ארבע שעות קמה לאכול,גרפס וחזרה לישון מהרגע שהעלתי לה את המנה בערב כלומר ארוחת לילה במקום 120 ל180 היא ישנה לילה שלם עד 9:00 בבוקר,וכיום היא מקבלת רגיל הולכת לישון וקמה בסביבות 8-9
    לגבי איך אני מרדימה אז גם אצלנו יש טקס.. מקלחת,אוכל ואז שמה אותה במיטה עם שמיכי שלה ומובייל של שילב שהיא מאוהבת בו ומוצץ בפה ,סוגרת את האור ולילה טוב:)
    במידה והיא קמה בלילה ,בעיקרון[חמסה חמסה] היא לא קמה בלילה אבל במידה וזה קורה,מוצץ ושמיכי.
    היא מתעוררת בדרך כלל בין טווח השעות 8:00-9:00 לפעמים יותר מאוחר ואחרי זה חוזרת לה לישון לעוד שעה +

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה