דלקת בדרכי השתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר ,אני בשבוע 15 ביום חמישי האחרון היתי במיון עקב התייבשות ובשתן ראו שיש דלקת כנראה ..זה מה שאמרו לי ולא נתנו שום טיפול ..היום הגעתי לרופאת משפחה לבקש הפנייה לתרבית והיא שאלה למה? אמרתי שאני בהריון ושבמיון ראו שיתכן שיש דלקת .היא מיד נתנה מרשם לאנטיביוטיקה פעמיים ביום,כמובן שניגשתי הכל זאת לתרבית כי לא נראה לי אחראי להתחיל אנטיביוטיקה לפניי שאדע שבטוח יש משהו ולא כנראה ! הרופאה מצידה הלחיצה ואמרה שזה עלול לגרום להפלה אם לא מטופל מיידית ושאח״כ לא אבוא בטענות ..זה היה נראה לי כל כך לא רציני גם מצד מיון וגם מצד רופאה שלא ראתה שום כלום והחליטה לתת אנטיביוטיקה .רק ביום רביעי יש לי תור לרופאת הנשים דלי,עד אז מה אתה ממליץ? לחכות לתוצאת התרבית ורק אז להחליט?האם באמת עד שתגיע התוצאה יומיים שלושה לא אתחיל בטיפול זה באמת יפגע ? 
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה תלוי במידת החשד - אם החשד לדקת הוא גבוה אז אפשר להתחיל אנטיביוטיקה גם בלי תשובת תרבית. החשד מבוסס על התלונות והעל הממצאים בבדיקת השתן הכללית. אם אין חשד גבוה אז זה סביר להמתין לתשובת תרבית. אינני יודע על מה התבסס החשד ועד כמה הוא גבוה, כך שבזה אינני יכול לייעץ לך באופן רציני ואמין

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה