עד כמה הילד שלכם מפונק? מבדק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.simplyme.co.il/SpoiledTest.asp?ref=tv-Spoiled

אצלי יצא כזה:
    כל הכבוד! על סמך תשובותיך, את/ה בהחלט יודע להבחין בין "הפינוק החיובי" לבין "הפינוק השלילי", יודע להציב גבולות, לא מפחד מכישלונות של הילד, לא מגונן בכל מחיר, מקפיד על צריכה מבוקרת ומוגבלת והעיקר- סומך על הילד!

את/ה מטפח/ת את האוצר היקר לך מכל- הילד שלך!

זוהי הדרך הנכונה להבאתו על מסלול הביטחון העצמי.

המשך/י כך!
6 תגובות
עמוד 1
  • מיצו'ש!! כל הכבוד!!!

לי יצא ככה.. (כצפוי, אגב..)

על סמך תשובותיך, ניכר כי את/ה חצוי בין פינוק חיובי לפינוק שלילי. את/ה מודע/ת לבעייתיות עקב בפינוק יתר, משתדל/ת לא להיסחף לשם, אך עם זאת, לעיתים מתקשה ליישם זאת.

בדוק/בדקי מתי כן הצלחת לעצור את סחרחורת ה"כאן ועכשיו"/ "הכל מגיע לי"... מה כן פועל, ומה בדיוק עשית לשם כך.

נסה/נסי לשכפל זאת במצבים נוספים. התאמן/י על סיטואציות, ומקרים הקשים לך במיוחד, ונסה/נסי לראות כיצד ניתן להתנהג אחרת.

אז איך לעצור את הפינוק:

• למד/י הצבת גבולות נכונה מהי.

• תן/י לילד לחוות כישלונות ואכזבות. רק כך הוא יתנסה בהליך הנכון, ירכוש את המיומנויות המתאימות, יתחשל וילמד מה כן עליו לעשות על מנת להשיג את יעדיו.

• הפסיק/י לגונן בכל מחיר!

• הקפד/י על צריכה מבוקרת ומוגבלת: זהה/י מה הילד באמת צריך.

והעיקר: התחל/י לסמוך על הילד שלך! הוא יכול לבד! תן/י לו לנסות!
  • לי יצא 20-30 זה אומר שאני לא מפנקת אותו

יתר על המידה ומציבה לו גבולות. לפי דעתי ילדים

רק מעריכים את זה.

• יצא לי כמו טלי....

• כל הכבוד! על סמך תשובותיך, את/ה בהחלט יודע להבחין בין "הפינוק החיובי" לבין "הפינוק השלילי", יודע להציב גבולות, לא מפחד מכישלונות של הילד, לא מגונן בכל מחיר, מקפיד על צריכה מבוקרת ומוגבלת והעיקר- סומך על הילד!

את/ה מטפח/ת את האוצר היקר לך מכל- הילד שלך!

זוהי הדרך הנכונה להבאתו על מסלול הביטחון העצמי.

המשך/י כך!
  • לי יצא שאני חצויה ואני בהחלט גאה בזה
  • חחח רק לי יצא..:

צר לי, אך את/ה מגדל/ת ילד הסובל ממנת יתר של פינוק!
    רק שלי לא צר.. יש לי ילדה אחת שתיהיה בריאה אם לא אותה את מי אני אפנק?!?!?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה