היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את מזמינה גם מEBAY? נכנסתי לשם ויש להם גם דברים ממש מתוקים וזולים.
12 תגובות
עמוד 1
מזמינה גם מאי ביי. מסננת שיהיה משלוח חינם ודברים חדשים. משם הכל מגיע תוך שבועיים בערך. מזמינה גם לעצמי משם. ואת לא משגעת אותי, תשאלי, אני יענה בכיף!
תודה מממש תודה.פשוט אני רואה שממש חבל לקנות בארץ.זו מסחטת כסף.
צודקת בהחלט!!! אם יש לך פייס, יש שם קבוצה שנקראת E-MA-BEY יש שם אחלה לינקים שהבנות משתפות. אני כבר מחורה אליהם!
אם אפשר גם שאלה......? ויקי או כל אחת אחרת שמזמינה מחו"ל..... האם הזמנתן נעליים לקטנטנים? איך יודעים איזה נעליים מתאימות והאם יש נעלי צעד ראשון. תודה
הזמנתי גם נעליים. לא יודעת לגבי צעד ראשון, אצלי הם סרבו לנעול אותן. אבל הזמנתי נעלי ספורט של אדידס, שעלו לי בארץ 200 שקל לזוג, באתר הסיני הזה עלו לי 20$. הזמנתי גם נעליים פשוטות, ב- 10$ והם הכי אוהבים אותן, ממש רכות, גמישות ממליצה בחום. לגבי המידה, הלכנו לנמרוד, מדדנו שם את הרגל (גם קנינו צעד ראשון על הדרך שננעלו פעם אחת) וככה אני יודעת את המידה. עוד דרך זה למדוד את הרגל בס"מ ובאתרים האלה על כל נעל גם רשום מה אורכה בס"מ.
תודה :) אז עדיף עם סולייה רכה.. הבעיה היא איך יודעים שהסולייה רכה כי בטוח גם אופק לא תאהב סולייה קשה.
אני עכשיו מחפשת לה משהו יפה וזול... את המידה אני יודעת פחות או יותר וכמובן עדיף שיהיה טיפה גדול מאשר קטן.
ועוד משהו...
הקבוצה של האיביי בפייסבוק ממש פצצה!!
תודה
תראי, באליאקספרס יש ממש תמונות שמקפלים את הנעל לשתיים ואת רואה שהיא גמישה ורכה. גם בנעליים רכות רשום "סופט".
איזה סגנון את רוצה, אני אשים לך קישורים. וכן, הקבוצה בפייס ממכרת, אני רוב היום שיש ךי זמן פנוי, שם.
תודה.. אני אוהבת סגנון סניקרס כאלה חמודות עם כל מיני הדפסים או ציורים אבל לא מקושקש מידיי...
ראיתי כמה ממש יפות, אבל לפי מה שהבנתי הנעליים שרשומות לפי חודשים 18M או 24M ממש קטנות נכון ? רשום למשל שאורכן 12.5 ס"מ זה ממש פיצי לא?
אופק מידה דיי גדולה חחחח 21..!! אפילו 22
הקבוצה ממש שווה וממש עוזרים שם למצוא דברים
שמתי לך כמה לינקים בפוסט שלך, תראי מה הסגנון שאת הכי אוהבת
ויקי אך מזמינים מהם גם אני רוצה לנסות לקנות לאוראלי משם
אה ולא מפחיד לתת כרטיס אשראי שזה ככה עולמי?
באי ביי את משלמת דרך פי פאל שזה ממש בטוח. באליאקספרס זה בעייתי יותר, אבל עדיין, הכסף לא יורד מהכרטיס עד שאת לא מקבלת את הסחורה והנתונים נשארים באתר ולא אתל הספק. איך מזמינים: בוחרים פריט שאת אוהבת ועוקבת אחרי ההוראות, זה ממש פשוט!