בא לי לצעווווווווווווווווק!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי אני חוגגת יום הולדת 24 וזה נשמע כיף כי כל המשפחה רוצה לחגוג לי בעיקרון הצד של בעלי הטרי!

אבל...הבעיה מתחילה כשאני מרגישה שהם ממש כופים את זה עלי!!!! אני רציתי לבלות סופ"ש נחמד עם בעלי באיזה מלון/צימר או סתם לצאת לאנשהו אבל לאאאאא.
    חמותי חופרת לבן שלה כבר תקופה בכל שיחה "נו אז אנחנו באים יום שישי? מה פתאום לא חוגגים?" גם אבא שלי היום התקשר לשאול שאנחנו בבית ביום שישי כי הוא ובת זוגתו מגיעים! כמובן אמא שלי שעוד מחודש שעבר חפרה לי שצריך לעשות משהו והיא תגיע בטוח! (האישה שלא טרחה אפילו להיות בימי הולדת שלי כשגרתי אצלה או מקסימום לאפות לי עוגה).

בהתחלה ניסיתי להתחמק שאין מקום לכולם (באמת אין, אם מזמינים את האחים והורים זה יוצא כ20 איש בלי הילדים שלהם) ושרק עברנו לדירה השכורה הראשונה שלנו ואין לנו אפילו מספיק סכו"ם או כוסות!!!
    היום נכנעתי כי בעלי מרגיש כבר לא נעים מהמשפחה שלו וכנראה שיום שישי ממש לכלכו עלי בגלל זה כשהוא הלך לשם בלעדיי.

אני ממש מאולצת לחגוג לעצמי
6 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה לא לעניין מה שהם עושים

• או שפשוט תגידי להם שיש כבר תוכנית לשישי הזה ושתעשו את זה בשישי הבא
  • בלי שום לחץ!!!
    תפילי עליהם מה להכין אתה תביא סיר עים....
    אתה תביא קינוח...
    אתה תביא....
    ממש כך להפיל על כל אחד להביא מה שהוא כך לא ההיה לך כ" כ קשה ובלי לחץ
  • תגידי לבעלך שאם הוא ממש רוצה אז שיבשל ויארגן את הבית ל 20 אנשים. זה היומולדת שלך ואת לא צריכה לעבוד קשה ביומולדת שלך. להיפך!!!

אה...מזל טוב
  • לצערי הם קווקזים וזה אומר: אם אני לא מארחת אני לא אישה מספיק טובה!!!

אהה ואין דבר כזה "אתה תביא את זה וההיא תביא את המאכל ההוא" אני מכינה הכל!!! והכל כולל: כמה סוגי סלטים מינימום, כמה בשרים, דגים, עוגות וכך הלאה....

חס וחלילה שיקרה לי פדיחה עם מאכל מסוים חמותי לא תשכח לי לעולם!!! גם ככה היא לא מחשיבה אותי במיוחד.
  • תגידי להם לא בא לי בבית!!!
    בא לי לצאת למסעדה ..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה