היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שוב צירונים. מהבוקר אני עוברת ממוניטור לרופאה ושוב רופאה ומוניטור התחרפנתייי... בינתיים לא לוקחים סיכונים, אני בבית שבוע ימים עד המוניטור והבדיקות הבאות נקווה שהצירונים יפסקו. לוחץ ולא נעים. במיוחד לאור העובדה ששוב התייבשתי (הרביצו לי פה)
מצב לא נעים בעליל מתנחמת בימים שאני ובעלול בבית בחופשת מחלה עצוב שרק כך אנחנו מתראים, נסיבות לא משהו אבל שיהיה
13 תגובות
עמוד 1
תשתי הרבה מאמי כככה יעברו הצירונים ותעשו חיים בבית זמן איכות לא יזיק
פספסי משהו? מה צירונים????
רק בריאות ותרגישו טוב
תשתי הרבה, תנוחי, תשמרי על עצמך. תרגישי טוב אבל אל תמהרי לחזור לעבודה, קחי את כל הזמן שנותנים לך ותבקשי עוד
שלי בטח שאת מעודכנת אני בביקורת רגילה אחרי המיון רק שהצירונים לא הפסיקו ונתקעתי פה...
שירונת מתוקתי תשתי המון תנוחי בבית ותהני מהמן איכות עם הבעלול
אני יודעת שהייתה לכם תאונה שברוך השם יצאתם ממנה ושהאוטו הושבת.
אבל צירונים????? את שותה בכלל?!?!?!
מתוקה תדאגי לעצמך ולתינוקת!
אפילו אם לא בא לך תשתי המון כי הבריאות של שתיכן תלויה בזה.
תרגישי טוב
תרגישי טוב בובה ותשתי המון אפילו קולה
תרגישי טוב. ותשתיייייייי כבר! או שאת צריכה שאני אבוא ואתן לך לשתות ממזרק כמו לתינוקת? חחחח תנוחי ותתפנקי בבית! לפחות תנוחי מעבודה המעצבנת שלך