היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יכולה לתאר את תחושת האושר והשחרור שמציפה אותי כרגע. אספר בקצרה (עכשיו, אחרי הכתיבה, אני רואה שזה יצא ארוך.. ) על דילמה שאוחזת בי חודשים:
אני למעלה מארבע שנים מחפשת עבודה. אני עם שני תארים, עם ניסיון בעבודות שמוגדרות כ"שוות" (במשרד פרסום ובמחלקת שיווק בחברה גדולה), אבל שאני- נורא סבלתי בהן בזמנו. כשעבדתי בהן גיליתי שאני לא אדם של עבודה מעלות החמה עד צאת הנשמה (ברצינות- במשרד בפרסום זה היה גם לפעמים עד 1/ 2 בלילה ושעות רגילות היו 9/10 בלילה). התפטרתי כי רציתי לעשות חושבים, ואז נכנסתי להיריון , עם התאומים... נשארתי שנה בבית. התחלתי לחפש עבודה, ואז נתקלתי בטריקת הדלתות.. בכך שאף פשוט לא ירק לכיווני.. גם כי אני אמא (כן כן, חייבים להודות) ולא יכולה להיות זמינה 24/7, וגם כי לא עבדתי רצוף אלא עשיתי הפסקה.. בנוסף- כל אותה תקופה חיפשתי- אבל לא בלב שלם. בתוך תוכי רציתי משהו אחר. חיפשתי משהו שישחרר אותי קצת. עברתי תקופה מאד לא פשוטה (בלשון המעטה) בארבע השנים האחרונות, והדבר האחרון שחיפשתי הוא לחץ נוסף.. "גיבנת" נוספת.. וקרץ לי משהו נורא, במשך שנתיים, אבל שמרתי בסוד. לא העזתי להגיד. כי מי תלך, אחרי שני תארים, שהשקיעה בהם זמן, מאמץ וערמות של כסף- להיות בונת ציפורניים?? לפני 3 חודשים, אחרי תהליך ארוך ומייגע שעברתי עם עצמי, אזרתי אומץ. נרשמתי לקורס. ועדיין- שמרתי בסוד. ממש התביישתי. מ- "מה יחשבו"... "מה יגידו" .. יכולתי לשמוע את הלשונות המצקצקות, של אנשים שאני בכלל לא בקשר איתם, וסתם חברים שלי בפייסבוק, ועדיין- כל כך התביישתי... לפני שבועיים התחלתי לשפץ את המחסן שלנו, כי שם ארצה לקבל את הבנות. ועכשיו- כבר "אין ברירה.." חייבים לפרסם אז הערב, העליתי לראשונה תמונות לפייסבוק שלי. הרגעים שלפני הלחיצה על מקש ה upload.. פשוט הזויייי.. ואין לתאר את תחושות השחרור, האושר והכיף שמציפות אותי כרגע.. פשוט כיף לי. אהה- ובנות- אם מישהי שחברה שלי רואה בפייסבוק את התמונות- בבקשה- אל תגיבו לי דברים בסגנון של: "כל הכבוד על האומץ/ שימי פס " וכד', כי באמת שאני חולקת את זה רק איתכן.. (מצחיק להגיד את זה על פורום אינטרנטי, אבל כן- מבחינתי המחשבות האלה חשופות רק לכן, לא לחברים "האחרים" שלי)
אוהבת אתכן. מאד.
40 תגובות
עמוד 1
וווואו! לדעתי זה מדהים!!! גם אני רציתי ללמוד את זה
שיהיה המון בהצלחה מאמוש
אין לי אותך בפייס
המון המון בהצלחה מאמי
שיהיה בהמוןן הצלחה ב"ה!
יואווו בובה עכשיו ראיתי רציתי לשאול אם זאת את שעשית.. ממש עבודה מצויינת עפתי לעשות לך לייק
הרבה הצלחה בובה
זה בהחלט כיון שכמו שאומרות הבנות שעוסקות בו- משחרר הוא אומנותי וריפוי בעיסוק:) בהצלחה. לא חברה שלך בפייס אז לא רואה. תראי פה כמה עבודות.
בנות....
לא זוכרת איך להעלות לכאן תמונות... תתנו לי את השמות שלכן לפייס (כי אותי אי אפשר למצוא...) אשמח להיות חברה שלכן
אהה... וכמובן בנות-
ת ו ד ה על התמיכה!!!!!!!!!!!! אתן פשוט משאירות אותי עם חיוך מרוח...
אין עליכן
אני חני פרידמן בפייס
ella filanovsky
שלחתי
את גדולה!! רוצה לעשות לך לייק צרפי אותי maya ben jonathan
מאיוש צירפתי!!
אני כבר יודעת את זה נה בבננההחיים שלי הכי גאה כך בעולם!
טלוווווששששש....
כבר אמרתי ש -
יעלי כל הכבוד מאמי. איזה כיף לך. אני מקווה שתהני המון, ותרווי נחת!!!
איזה יופייייי
אההההה ואשמח אם תשלחי לי גם בקשה
את לא תאמיני כמה אני מבינה אותך ומכל הלב מאחלת לך הצלחה!!!
אני עבדתי שמשרד עורכי דין גם עד השעות הקטנות של הלילה והחיתה לי כל הזמן מחשבה לעשות משהו אחר... אפילו רציתי להיות מזכירה כדי פשוט חהיפטר מכל הלחץ המיותר הזה... וגם כל הזמן חשבתי מה יגידו... בסוף נשארתי במקצוע שלי בתחום שלי אלא פשוט עברתי לעבוד במקום יותר נחמד ופחות מלחיץ ואני מאוד מבסוטה!
נשיקות ושוב תומכת בצעד!!!
את לא תאמיני כמה אני מבינה אותך ומכל הלב מאחלת לך הצלחה!!!
אני עבדתי שמשרד עורכי דין גם עד השעות הקטנות של הלילה והחיתה לי כל הזמן מחשבה לעשות משהו אחר... אפילו רציתי להיות מזכירה כדי פשוט חהיפטר מכל הלחץ המיותר הזה... וגם כל הזמן חשבתי מה יגידו... בסוף נשארתי במקצוע שלי בתחום שלי אלא פשוט עברתי לעבוד במקום יותר נחמד ופחות מלחיץ ואני מאוד מבסוטה!
נשיקות ושוב תומכת בצעד!!!
כל הכבוד והצלחות ענקיות לרגל פתיחת העסק!!!! ואני ממש מבינה אותך כי גם אני בעלת תואר הנדסאי ורציתי לעבור תחום (עדיין לא עשיתי את זה. חושבת על משהו שיתן לי הנאה וסיפוק. מקווה שבשבועות הקרובים אקבל החלטה)
תצליחי! ואם תרצי להוסיף אותי בפייס, בכיף
סיקרנת אותי!!! יאללה צרפי אותי גם sofi avraham
ובכלל כל מי שרוצה אשמח :)
יעלייייי!!! גאה בך!!
העבודה שלך פשוט נקייה ומושלמת!! איפה את גרה, אגב?
מאמי שלייי התגעגעתייי [/center]
וווואי אני מצדיעה לך שהלכת לפי הרגשות ותחושות הבטן שלך ואת עושה מה שאת אוהבת
שיהיה בהצלחה ורק פרנסה טובה
גם אם היו לך אלף תארים ואת לא מוצאת את עצמך מה זה היה עוזר התארים... בונה ציפורנים זה לא בושה ואת נהנת אז בכלל סיבה למסיבה יישר כוח על האומץ וברכת הצלחה לעסק החדש... אם תרצי לצרף עומר וליטל קלפוס
בנות יקרות
[/center]
כל הכבוד על האומץ!!
אין על להיות עצמאית!!
אשמח להציץ בעבודות שלך, liana fridlin avramov
שלחתי לך
לי יש תואר ראשון בחינוך ואני נהנית לעבוד בגן וכל השנה האחרונה אני חולמת מתי אני אלך ללמוד בניית ציפורניים!!!!! אני כל כך אוהבת את זה צרפי גם אותי לפייס:)) Aniya maor
אניה שלחתי!!
ראיתי את העבודה שלך מדהימה כל הכבוד לך והמון בהצלחה
איזו מקסימה שאת
בנות, אין לי מילים..
תודה, תודה ושוב תודה
יקירה , קודם כל חשוב שתעשי מה שאת אוהבת ומה שאת חושבת ורק בשביל עצמך! מתוך ניסיון אישי של תואר ראשון שלא ממש תרם לי בחיים אני לגמרי מבינה אותך כי גם אני עשיתי שינוי והלכתי ללמוד לימודי תעודה של עיצוב גרפי. גם אני חוויתי לא מעט לשונות שציקצקו סביבי ואמרו שסתם בזבתי כסף וזמן , אבל אני לא חושבת על זה , אני חושבת על מה שאני עושה עכשיו ואין מרוצה ממני! אז מאחלת לך המון המון בהצלחה ושלעולם לא תתביישי בעצמך :-)