עיפות קיצונית בטרימסטר שלישי - מה הסיכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר
    אני בשבוע 33, ועובדת מאוד קשה בתקופה הזו. לקחתי על עצמי עוד התחייבויות נוספות (לא ידעתי איך ארגיש עכשיו כשהסכמתי) וכתוצאה מזה אני סובלת מעיפות קיצונית ותשישות רוב הזמן.
    העיפות נובעת הן מההריון (העוברית גדולה מהממוצע וכבדה.. עשירון 85) הן מנדודי השינה שנובעים מההריון (יש לילות שאני ישנה שלוש ארבע שעות ולא מצליחה לישון יותר) והן מאורח חיי ומהעומס שלקחתי על עצמי.
    השאלה החשובה והמטרידה ביותר היא :
    1. האם מעבר לקושי שאני עצמי חווה , העיפות הקיצונית והתשישות יכולה לפגוע בהריון ובעובר? (למשל לגרום להקדמת לידה או דברים אחרים)
    2.
    אם יש נזק אפשרי - מהו הנזק?
    3.
    במידה ואני הולכת לרופא הנשים שלי (או רופא משפחה? ) ומתלוננת על תשישות, האם יוכלו לתת לי ימי מנוחה בבית, או יום בשבוע, או לקבוע שאוכל להוריד מספר שעות עבודה ביום?
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אם הכל תקין, ואין צירים מוקדמים והעובר מתפתח היטב - אז אין בעיה
    2. אין נזק
    3. כן, כל האופציות אפשרויות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה