היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות אני חדשה באתר אני מאוד אבל מאוד לחוצה יש לי כימעט שבוע איחור ועשיתי בדיקת הריון יצאה חיובי היה לי כאבי חזה ונפוח ופיתמות כואבות וסמתי לב שהחזה שלי הישתחרר מי לחץ ותופעות אלחו אני לו הייתי לו מכיע ולו הייתה עייפות לאף מרץ אתם יכולים להגיד לי מה יכול להיות עם הריון לו תכין ??אני הייתה לי אפלה טבעית ליפני חצי שנה וזה הפעם השני שניכנסת להריון בבקשה תענו לי על.התשובה אני זקוקה לכם למה חזה כבר לו כואב רק נישאר ממש קצת רגישות בחזה
13 תגובות
עמוד 1
בנות על תעזבו אותי תענו לי בבקשה למה החזה פחות כואב ועם יש לדעגה ?
בנות על תעזבו אותי תענו לי בבקשה למה החזה פחות כואב ועם יש לדעגה ?
קודם כל מזל טוב
חמודה אני לא חושבת שהסימנים שנעלמים יכולים להעיד על אי תקינות ההריון... תעשי בדיקת דם לבטא ולאחר יומיים שוב ותראי עם הבטא מכפילה את עצמה (beta-hcg) אז הכול בסדר עם ההריון..בהצלחה
תודה מאמי על הארגעה אני אולחת ביום חמישי הזה עדין לו נובדקתי עם הריון תקין אבל אסיתי בדיקת הריון בבית ויצאה חיובי אני כיבלתי פעם אחרונה ב7.10.2012 ולפי איך שספרתי אני בשבוע 5.1 יסמינוש תגידי למה אין תופעות ביחלל חוץ מי רגש בחזה שזה גם אולך אני לו ממש ?מרגישה כאבי חזה
אני יגיד לך רק דבר אחד לי מתחילת ההריון ועד סופו לא היו שום תופעות של הריון לא בחילות לא סחרחורות ולא כאבים בחזה פשוט כלום, והתוצאה יושבת לי בתמונה :) ....אז צאי מהלחץ..ולכי לעשות בדיקת דם להריון..
תודה מאמי נירגעתי אני מיקווה שהכול תקין תודה לחם ויש לחם ילדים יפים ממש תהנו שהיו בריאים תודה על העזרה אני יאתקן אותכם איך שידעה תשובה
אני יגיד לחם למה אני בלחץ כי אני יודעת שאולך תופעות פיתאום יש מצב למשהו לו טוב כי לי היה כאבי חזה ופיתאום נהלם אז יש סיבה לדאגה ..עם לו היה לי תופעות לו היחתי ממש בלחץ אבל אני יודעת שניפסק תופעןת יש משהו לו טוב...עם לחם היה גם כחה שפיתאום אלחו תופעות והריון תקין??
ברור שזה הגיוני! בהתחלה כאב והיה יותר רגיש ועכשיו פחות זה הגיוני.. תופעות באות והולכות! אין טעם להיכנס ללחץ! תירגעי ותחשבי טוב. מחשבות הן נבואות שמגשימות את עצמן.. תחשבי טוב יהיה טוב!
קודם כל בשעה טובה ומקווה שהכל יהיה תקין וקל
זה הגיוני... אני בימים הראשונים של ההריון ( השתרשות) הרגשתי ממש חולה איזה שבוע+ ממש כאבים בכל הגוף כאבי בטן וחזה ... בהתחלה לא קישרתי להריון וחשבתי שזה וירוס ..
ואחרי שההיריון השתקע לו הרוב נרגע והתחילו הבחילות
ואי בנות תודה לחם מעניין מה יהיה איתי אני בלחץ גם כי הייתה לי אפלה פעם שעברה אז ביגלל זה מבולבלת ובלחץ אבל עם אתם אומרות שגם לחם היה אז כנירא אני גם כזות נירא ביום חמישי תגיד לי רופא תעשה לי אולטרסאונת ונירא ..ממש מירגש ותגידו לי מתי הפסיק לכם כאבי חזה בהה שבוע?זה מעניין בישביל ידעה
שיהיה בשעה טובה ושימשיך קל ותקין תבדקי דופק ותקינות הריון ונקווה לשמוע בשורות טובות ואל תתיחסי לתסימינים לכל אחד זה אחרת אצלי היה החזרה רגיש כמה שבועות טובים ונעלם ויש כאלה שלא היה להם את זה זה אישי לכל אחת בהצלחה
הינה בנות הייתי.הצל רופא אמרה לי שסק תקין רק מאחורה יש משהו שחור שאומרת.שזה נירא גם שאלה מימני עם יש לי דימום אמרתי לה לו אמרה לי שזה 50 על 50 אמרה יכול הדימום לימשוך את.הסק איתו ותיהיה אפלה או ירד דם בלי סק...מחר אולחת לעשות בדיקת.דם ונירא מחר וביום חמישי מה התוצאה בנות היה לחם כחה שהיה תקין רק מאחורה בתוך הרחם יש למישהי כחה ??