על הגז - זקוקה לטיפים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני רוצה להכין מרק לקטנצ'יק.
    הבעיה מתחילה עם זה שהמרקים לא יוצאים לי משהו, ללא תיבול

6 תגובות
עמוד 1
  • בגיל כזה את בטח יכולה לתבל עם מלח... בלי אבקת מרק, אבל מלח... למה לא? אם את בכל זאת לא רוצה לתבל, שומר מוסיף טעם של תיבול, עדשים (אבל אותם צריך להכניס לסיר ראשונים ולבשל קצת), את יכולה בסוף להכניס שמיר או פטרוזיליה, זה גם מוסיף תיבול.
    אם הוא משלשלץ אורז הוא באמת פיתרון מעולה, אבל מה שהכי עוזר זה לא אורז עצמו, אלא המים בהם הוא בושל... לכן הכי טוב לא לבשל אותו בנפרד אלא לשים בתוך הסיר של מרק, שיתבשל שם ומים האלה לא יברחו
  • מעולה - תודה

• למה לא להוסיף את הבשר ולהוציא לפני האוכל... הוא מוסיף את כל הטעם.
  • קודם כל תוסיפי בשר זה בריא מאוד ובגיל שלו הוא כבר צריך לאכול את זה
    תוסיפי גם בצל וגם מלח ופלפל שלא יהיה תפל זה בסדר!
    וגם כדי שתתחילי להוריד לו את האוכל הטחון ולהתחיל באוכל מוצק יותר
    [/center]
  • הבנות נתנו לך אחלה רעיונות
    גם אני פחדתי ממלח
    אבל הוספתי טיפונת וכמובן תבלינים אחרים - את כולם מותר חוץ מאבקת מרק

תעשי מרק שגם את היית אוהבת לאכול ...

• כמו שכבר אמרו לפניי בגיל 9 חודשים כבר אין בעיה עם תיבול עדין של מלח, פלפל, פפריקה, כורכום ודומים...
    אבקת מרק רצוי שלא כי יש בה מונוסודיום גלוטומט שלא בריא בלשון המעטה...
    בשר גם כן מוסיף המון טעם, אפשר בשר בקר או הודו שיש בהם המון ברזל, כמובן גם עוף הולך
    בתיאבון ושירגיש טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה