היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבנות שלי בגיל 8 חודשים והן עדיין לא זוחלות....לא מראות סימני התיישבות או משהו כזה... להתגלגל מגב לבטן-הן מעולות ומגיעות ליעד שהן רוצות דרך גילגול... (אחת עושה את זה יותר והשניה הרבה פחות)
בגן יש ילדה שבגיל היא גדולה מהן בחודש והיא כבר יושבת,זוחלת,יצא לה שן..... אני לוקחת בחשבון את זה שהן נולדו פגות (שבוע 34+2) זה נורמלי שזה עוד לא קרה......?
5 תגובות
עמוד 1
האחיינית שלי זחלה והתיישבה בגיל 10-11 חודשים, והיא נולדה בזמן והכל בסדר טפו טפו טפו...
ידוע שפגים עושים הכל קצת יותר מאוחר אבל הם מדביקים את הפער
ממש אין סיבה לדאגה כל ילד וקצת ההתפתחות שלו
מאמי גם אוראלי שלי התהפך מהגב לבטן בגיל 8 חודשים זחל לקראת 9 חודשים - והתישב בשנה + כל ילד וההתפתחות שלו אין מקום לדאגה במיוחד שהן נולדו פגות
אין שום סיבה לדאגה !
לכל דבר יש טווחי נורמה, זה לא שבגיל שלושה חודשים מתהפכים, בגיל חמישה חודשים מתחילים לזחול ובגיל שנה הולכים, ממש לא!!! יש טווח שהוא בגדר הנורמה, יש כאלה שיהיו בהתחלה ויש כאלה בסוף, אני בטוחה שבטיפת חלב או אצל הרופאה יוכלו להסביר לך ולהרגיע אותך. חוץ מזה שברגע שלא תשימי לב הם יתחילו הכל בבת אחת.
נווה התחיל להתקדם ולזחול על הבטן לפני חודש, לפני שבוע התחיל לזחול על ארבע, אחרי יום כבר ניסה להתיישב ועכשיו הוא עומד על הברכיים כשהוא תופס מרהיטים או מהחצאית שלי, והכל כל כך מהר שאני מופתעת כל פעם מחדש מהיכולות של הקטנים האלה!!! הוא בן שמונה חודשים בסוף השבוע, לעומת אחיינית שלי בת תשעה חודשים וחצי שלא עושה כלום, ורק עכשיו התחילה קצת להתקדם בזחילת גחון, בסופו של דבר שניהם בטווח נורמאלי!