בנות עוד הפעם עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אלחתי היתמול בדקה אותי רופא אמרה שסק תקין אבל בארם ראתה כמו דם ..היא כחה אמרה שאלה עם יש דימום אמרתי שאין כלום אמרה לי שיכול להיות שיהיה דימום אני ממש בלחץ אמרה לי שזה50 %על 50% יכול להיות.דימום וליסחוף את.הסק ויכול להיות.דימום והישאר סק לו ידוע למי היה כחה ומה קרה למי שהיה כחה ?ועם ה מסוכן?תגיבו לי בנןת.בבקשה אני חייבת לדעת ...
7 תגובות
עמוד 1
  • סליחה אבל לא כ"כ הבנתי מה קרה...

למה שפתאום יהיה דימום?היא ראתה שק ומה עם עובר?דופק?
    באיזה שבוע את אמורה להיות?

• יש סק אני בשבוע 5.3 אמרה שראתה ברחם כמו קתם שהיא אומרת.שזה דם שאלה עם יש לי דימום אמרתי.שאין אמרה שיכול להיות שיתיהיה אפלה אני הייתי שולחת תמונה אבל לו יודעת איך לישלוח
  • מוזר לי -
    בכל אופן תחכי לשבוע 7-8 ותלכי לעשות בדיקת דופק

• את האמת.גם לי מוזר אבל אמרה שרואה משהו ברחם ואומרת דימום מוזר ... אמרה שהיה לה הרבה מיקרים כחה נירא מה היקר אמרה שיבוא אלייה בעוד שבועיים שתיראה דופק אולי יש קצת דימום בטוח הרחם כי זה חדש לו יודעת מה לחשוב אולי הילך הדימום מעניין
  • גם אמרה שמה יכול להיות דימום ועם הדימום הירד סק הוא היסחוב אותו או שיהיה דימום אבל לו היגעה בסק מעניין כמה לנשים כחה?
  • אההה היא הזכירה את המילה המטומה?
    כתבה אותה איפשהו? המטומה ברחם, משהו כזה?

אם זה זה, אז רק מעקב....לראות האם זה גודל, מה הגודל של זה, עד כמה זה קרוב
    לדברים חשובים... אי אפשר לעשות עם זה כלום.
    בעקרון זה נחשב להריון בסיכון.
    לא יודעת לכמה נשים יש את זה...אבל זה קיים וידוע, ויש מצבים שבהם זה מתרפא לבד ונעלם. זה כמו פצע כזה.
    אז תחשבי נגיד אם הפצע הזה קיים במקום אסטרטגי כלשהו, במקום חשוב שצריך דם,
    ושם דווקא מדמם, זה יכול לגרום להפלה.
    כמו שהרופאה שלך אמרה, אי אפשר לדעת מה יקרה... אנחנו לא חכמים כמו הגוף של עצמינו.

ממה הייתה לך ההפלה הקודמת? לא יודעים? הרופאה הנוכחית יודעת על ההריון הקודם?
  • כן רופא יודעת היא אמרה שהוא לו היה תקים הוא לו היה עגול אבל אני הייתי בהריון פעם הראשונה ויש לי ילד ולו היה אפ פעם אפלות אחרי שנתיים ניכנסתי והייתה אפלה זה כרה ליפני חצי שנה ועכשיו עוד.הפעם ניכנסתי אחרי האפלה הראשונה ..אולי זה מה שאמרת אולי זה מה שיש לי מעניין מי מה ניגרם זה גם לי לו כואב כלום ואין תופאות ביחלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה