היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי מדבר עם אבא שלו שואל מתי הם יבואו לראות את ליהוא מבקש ״תבואו לראות אותו!!! הוא גדל, הוא חמוד, הוא מקסים״ תרוצים מפה עד מחר למה לא מסתדר ובסוף שואלים מה התאריך היום? אה שבוע הבא אנחנו נוסעים לחברים אז נעבור
12 תגובות
עמוד 1
[/center]
משפחה מטומטמת אם הם מתחייסים ככה לתינוק קטן בגלל שיש להם משהו נגדך... לא שווים יחס
אני פשוט בהלם טוטאלי אין לי מה לומר חוץ מזה.
עוד הוכחה שהם לא שווים את העצבים שלך.
מחבקת אותך
פשוט חוצפנים!! אני מתפוצצת רק מלשמוע דבר כזה! מלא
חבל על המאמץ של בעלך...
הם היחידים שמפסידים!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
הפסד כולו שלהם
אל תחשבי על זה בכלל. חבל על העצבים והדאגה שלך.
לא רוצים? לא צריך. אל תטרידי את עצמך בדברים האלה. כל אחד והשכל שלו והשריטה שלו, אל תיקחי את זה על עצמך. תתרכזי בבעלך, בילדים שלך, בבית שלך, חבל על האנרגיות....
כמה שזה כואב פשוט תתעלמי אני מבינה אותך מאוד אבל יש אנשים שלא אכפת להם גם אם זה בא על חשבון פעוט קטן מנסיון אז אל תקחי ללב
זה בפרוש הפסד כולו שלהם לא לראות התפתחות של תינוק מתוק