היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם אתן זוכרות חודש הבא בעלול היה אמור להתייצב במילואים קיבל כבר צו זימון שני, לוחמת אגוז של גולני בטוח היה נכנס לשם רגלי כמו בעופרת יצוקה שלא חזר לי הביתה 38 ימים לא הפסקתי לבכות
שבוע הבא בע"ה אני נכנסת לתשיעי כך שהוא פטור מחר פקס לקצינה וחותמת שפוטרת אותי מלעבור חודש של בכי וסיוטים זו אבן רצינית שיורדת לי מהלב תודה לה' רק שישמור לנו על כל חיילנו
12 תגובות
עמוד 1
מאמוש, לא רוצה לבאס אותך, אבל אם זה צו 8 אז לא יעזור לא הריון ולא שום דבר אחר!!! מחזיקה אצבעות שהוא לא יצטרך ויהיה לצידך!
מאחלת שהתקופה הזאת תעבור כמה שיותר מהר
אמאלהההה באמת נסס איזה מזללללל
בעלי הוקפץ, הוא כבר בבסיס.. ההודעה אמורה להגיע לטלפון בבית.. אבל אצלו הם עשו טלפונים כבר בחמש אחה"צ, ורק עכשיו קיבלתי את הטלפון הביתה. אם זה צו 8 הם באמת לא מסתכלים על מי ומה, הם מקפיצים.. מקווה בשבילך שזה לא יגיע!
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
צוי 8 כבר מחולקים. אנחנו במצב מלחמה!!!
אני מקווה שאכן הוא ישאר בבית ולא יקראו לו... ומי שכבר שם שהשם ישמור עליהם...
אחי ובן דוד שלי באגוז, גם באגוז.. אנחנו מתים מפחד! שירוש אני מקווה כל כך שלא תצטרכי לעבור את זה!!
אח שלי בשריון והוא ברגילה וקיבל טלפון להכנס למצב כוננות:/מקווה שלא יצטרכו בסוף הוא כל כך חיכה לזה אחרי חודש שסגר. והשם ישמור על כל חיילנו ותושביינו וימחוק את חמאס אמן
ואני מקווה בשבילך שמתן יהיה איתך בלידת הנסיכה ואחרי .. היכו הוא משרת??
הלוואי שישתחררו ממנו וידלגו עליו! מצב לא פשוט בכלל