היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכל בנות הפורום, הבן שלי אביאל בן השנתיים כבר 11 ימים לא אוכל כלום - כלום, כלום, כלום!!!!! יש לו אפתות בפה (פצעים), תמיד הוא חוזר לי ככה מהגן!!! לקחתי אותו לרופא אמרו לי למרוח לו משחה, היה לו גם חום במשך 3 ימים הראשונים. הוא שותה אך ורק שוקו, מים, ותה עם דבש. ניסיתי את כל תרופות הסבתא למינהם, אפשר להגיד שהפצעים פחות או יותר עברו. היו לו אפתות בעבר אבל זה אף פעם לא מנע ממנו לאכול. הגענו למצב שהאכלנו אותו בכוח כמה פעמים, הייתי עושה לו מרקים והוא היה גם פולט אותם אז ממש היינו מאכילים אותו בכוח כי הילד כבר תקופה ארוכה לא מכניס אוכל בפה.. הילד רעב מסתכל על האוכל ונקרע לנו הלב. הפסקנו להאכיל אותו בכוח כדי לא לגרום לו לטראומה וגם אמרו לנו להפסיק להאכיל בכוח! אמרתי לרופא שתביא לי הפנייה לבית החולים שיעשו לו לפחות אינפוזיה והיא אומרת לי שאם הוא שותה לפחות אז לא יעשו לו! אני לא יודעת כבר איפה לשים תראש שלי אני משתגעתתתתתתתתת!!!!! עשיתי לו גם תה אניס זה מעורר תאבון, אבל זה לא עוזר הילד רעב אבל כאילו מפחד לאכול! הרופאים אומרים לא לדאוג העיקר שהוא שותה! איך לא לדאוג?? הילד שלי לא אכל כבר 11 ימים. מה אפשר לעשות? מישהי עברה את אותו מצב חלילה?? 3> שלי_שאולוב 3>
8 תגובות
עמוד 1
לפהי הכל החלמה מהירה ושלמה!
הייתה לנו מישהיא בעבודה שהיה לה בדיוק אותו דבר והם ניצלו בזכות חלב עזים אמיתי מעז ולא מסופר ורק אחרי כשבוע וכמה פעמים שתיה זה יחסית עבר.
הוא גם היה עם חום ולא אכל כלום. אני יודעת שהם נתנו לו יוגורטים כי זה נוזלי והוא כן היה מוכן לאכול אותם אבל גם רק אחרי שבוע משהו כזה.
עם הזמן הכל הסתדר והוא חזר לאכול כמו שאכל לפני.
תרגישו טוב!
הייתה לנו מישהיא בעבודה שהיה לה בדיוק אותו דבר והם ניצלו בזכות חלב עזים אמיתי מעז ולא מסופר ורק אחרי כשבוע וכמה פעמים שתיה זה יחסית עבר.
הוא גם היה עם חום ולא אכל כלום. אני יודעת שהם נתנו לו יוגורטים כי זה נוזלי והוא כן היה מוכן לאכול אותם אבל גם רק אחרי שבוע משהו כזה.
תרגישו טוב!
תרגישו טוב!
וואי זה בהחלט קשה ולא קל ... אבל אם האפטות עברו למה הוא לא אוכל?!
ניסית אולי לתת לו דברים קרים? כמו מעדנים? אולי דברים יבשים כמו עוגות או פתי בר?
עזבי אינפוזיהההה הוא שותה למה שיהיה בביהח?!
הוא לוקח ביס ואז הוא בןכה או שהוא בכלל לא רוצה לנסות? ניסית לתת לו דברים מתוקים?! את יודעת ממתקים ,,, רק לודא שזה לא סתם בררנות באוכל ...
תקשיבי חלם אם זה מה שעוזר או לפחות שווה לנסות מאיפה את? יש לי בקבוקים שאובים במקרר
ממש ממש עכשיו הוא שם 2 3 תפוחי אדמה בפה בנות, הוא אכל אותם בכוח כי כואב לו עדיין בצדדים. אבל לפחות אכל קצת ישתבחחח שמוווו!!!! מה לא הייתי מציעה לו גלידות הייתי קונה לו כבר מהמקדונדלס והוא לא היה מתפתה רק מחזיק ביד ומסתכל על הגלידה... אבל עכשיו אם זה ימשיך ככה הלווואייי ... אני מנצרת עילית, חלב אם גם עוזר??
3> שלי_שאולוב 3>
חלב אם זה עוזר לפצעים
חלב עיזים.... מהעז עצמה 3 פעמים ביום שלושה ימים רצוף... רפואה שלמה...