היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי הילד שלכם התהפך בטן- גב? ומתי גב בטן? מתי התחיל ליזחול? ומתי לשבת?
6 תגובות
עמוד 1
בטן גב- חודשיים גב בטן- 3 חודשים לזחול- גיל 4 חודשים או לפני ובגיל 5 חודשים ממש זחל מהר אבל בלי הרגליים בגיל 8 חודשים- התחיל לזחול עם הרגליים
לשבת- לפני שבוע בערך ובמקביל גם עומד
להתהפך בטן לגב סביב 5חודשים גב לבטן 6חודשים מקווה שאני לא מבלבלת בניהם. לזחול 7 חודשים להעמד בתמיכה 8 חודשים לשבת 8וחצי חודשים בערך.. בהצלחה סבלנות כול ילד והתפתחותו לא.לשכוח.
מהגב לבטן 3 חודשים מהבטן לגב 4 וחצי חודשים לזחול היא מתחילה מעט עכשיו , על 6...
__ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
חחחח יפית גם אני לחוצה עתי לא נראה לי קרוב להתהפך ובכלל לא אוהב להיות כליל הבטן נראה לי שבנים יותר עצלנים כי אלין בגיל 4 חודשים התהפכה בטן גב וממש אחרי שבועיים מגב לבון 5 התחילה לזחול גחון וממש בחצי זנה זחלה על ארבע בגיל 7 חודשים התיישבה
תקשיבי תהילהבגיל חודש היתהפכה בטן גב וב3 גב בטן ב5 כבר ישבה והתחילה לזחול בחצי שנה זחלה ממש מהר ויוסי לא בכיוון בכלל ניראה לי באמת שבנים עצלנים יותר
נתנאל שובר שאים של עצלנות חחחחח התהפך מבטן לגב ב 4 חודשים, מגב לבטן ב 5. התחיל לזחול רק קרוב ל 9 חודשים... וניקול למדה להתהפך מבטן לגב שבוע לפני חודשלדת 3 אז כנראה בנים יותר עצלניים :-) תכלס, למה למהר?