היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתה מפחד אין לנו כאן ממ״ד תוהה אם כדאי לנסוע להורים שלי
17 תגובות
עמוד 1
את לא חייבת ממד אם אתם גרים בבניין חדר מדרגות זה מספיק טוב ואם אין חדר מדרגות אז חדר פנימי בבית או מסדרון כמה שרחוק מהקיר החיצוני מחלונות ודלתות [/center]
או חדר פנימי או גרם מדרגות, גרם מדרגות עשוי מבטון מזוין מלחיץ... מזכיר את מלחמת לבנון השניה שפתאום החארות הגיעו לאזור חדרה כמה פעמים... ב"ה שהכל יירגע בקרוב אחרי שנעשה בעזה עיצוב פנים
נפל רחוק מתל אביב ממי לא קרוב אפילו הפעילו אזעקה בשביל לא לקחת סיכון
חשוב שתהיי רגועה לא בריא בכלל להקרין היסטריה לליהוא תנשמי עמוק ותמצאי פינה מוגנת בבית רק למקרה חירום
תגידו בנות סליחה על הבורות לי יש חדר ממ"ד אך הוא חדר חיצוני דהיינו פונה לצד החיצוני של הבניין האם זה עדיין בטוח להיכנס לחדר ממ"ד ל"ע או שעדיף חדר פנימי שהוא לא ממ"ד
כמה קירות חיצוניים יש לחדר הזה? הקירות החיצוניים הם לכיוון הירי?
חדר בטחון גם אם חיצוני עדיף איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
האמת בהתחלה הייתי בטוחה שזו סתם בדיקת צופרים... כי בטלוויזיה לא היה רשום כלום... אחרי ששמעתי את השכנים יורדים נפל האסימון..
נקווה לילה שקט בכל הארץ
לא הבנתי מה התחיל מלחמה??
לנסות לשמור על קור רוח למרות שלא קל אני מתפחלצת הבטםן מתהפכת נקווה לטוב... וכמו שאמרו הבנות בנוגע למרחב מוגן שהשם ישמור על כולנו... ואגב לא יודעת איפה נפל אבל אנחנו שמענו יופי של בום...
דובונית איפה את גרה?
אזור ליד חולון למה?
עניין אותי איפה שמעת בום
אני בעלי ואחותי שהיתה כאן בהתחלה לא שמענו כראוי תאזעקה ובעודנו מתלבטים שמענו את הבום וזה היה מלחיץ ברמות
ותחשבו שאנחנו חווים את זה כמעט כל יום..
זה לא דבר שאמור להיות בשיגרה בשום מקום בארץ בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני מסכימה איתך^^ כי ברגע שהטילים עברו את ה״טווח״ המינימלי אז היתה תגובה אחרת פתאום.. ואני גם גרה במרכז(בראשון)ועוברת לאשקלון בעוד כמה חודשים ומאז ומתמיד(לפני שקניתי)היתי בדעה הזאת.