היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פשוט כואב ברמות קשותתתת נחתי שעה וזה קצת עזר אבל זה נורא לפעמים מקרין לרגל לפעמים לגב ולפעמים לבטן [/center]
15 תגובות
עמוד 1
אולי זה עצב שנלחץ או איזה שריר שהתכווץ . תנוחי ותשתי הרבה
איך את?
המשיך לכאוב ממשששש אבל ממש כאבי תופת עשיתי מקלחת עם מים רותחים 20 דק ורק זה עזר לי אני מפחדת שזה לא משהו חלילה בכליות או שוב דלקת בשתן [/center]
וואי אין לי מושג ממה זה יכול להיות אם את חוששת ממה שאמרת עדיף להיבדק
תרגישי טוב בובה
תודה מיכלי אני בהחלט ייבדק כל עוד זה לא ברחם חלילה אז זה לא קשור לעובר נכון? הכוונה זה לא מסוכן לו או מסמל על בעיה בהריון חס וחלילה [/center]
ענבלוש אני מקווה שנרגע אם לא לכי להבדק שזה לא אפנדציט חלילה וחס טפו טפו מקווה שזה סתם לחיצה על עצב לא מאמינה שיש קשר לעובר בעה עדכני ושימרי על עצמך הרבה בריאות
ענבלי מתוקה שלי
ענבלי מה קורה?
תודה בנות אהובות שלי על הדאגה ניסיתי לישון לא כל כך הצלחתי אבל הכאב נפסק לעת עתה מחר בע״ה בלי נדר אני ילך לראות רופא [/center]
בובה!
מקווה שאת מרגישה יותר טוב!
בכל מקרה כדאי שיעשו לך אולטרה סאונד ויבדקו את הדברים שאמרת שאת חוששת מהם כי זה חשוב לדעת מראש.
מקווה ומאחלת שהכל יהיה בסדר.
תעדכני ותרגישי טוב נסיכה!
נשיקות וחיבוק חם.
דרך אגב ונייד שלי מת ואיתו הלכו לי כל הזכרונות ואין לי את הנייד שלך....
אני זוכרת שגם לי זה היה לפעמים בהריון פתאום כאב פה כאב שם נורמאלי. שימי לב שזה לא נהיה יותר רציני או מתגבר
ענבלוש,
מה קורה בובה? בדקת את העניינים?..
תודה בנות!! גני שלחתי לך במייל את המספר שלי!! יעלי לא בדקתי מאמי זה עבר אבל יש לי בדיקה אצל הרופא נשים שלי אז אני יציין את זה בפניו תודה רבה אהובה שלי [/center]
הכי חשוב שעבר ואם יחזור כדאי ללכת להיבדק מאמינה שזה סתם לחץ על עצב לא משהו נוראי