היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התיק שלו מוכן, המדים נקיים אחרי כביסה, ונותר רק לחכות למחר בבוקר. בעלי יוצא לעזה, קראו לו למילואים.
אני מתה מפחד, עם ילדה בת שנה בבית שולחת בעל לחזית המלחמה.. התרחישים שעוברים לי בראש לא עוזבים אותי וניהיים גרועים מרגע לרגע.
תושבות הדרום, שתדעו שאתן לא לבד, גם אנחנו מקריבים את השיגרה שלנו ואת החיים ה"שקטים" שלנו כדי שלכם יהיה שקט, ואנחנו עושים את זה באהבה. ש"עמוד הענן" ילך לפני החיילים וישמור עליהם מכל פגע, כדי שהם יוכלו לבצע את המשימות שלהם בהצלחה, להחזיר את השקט למדינה, ולחזור בריאים הביתה.
שהקב"ה ישמור על כל עמ"י ועל חיילי צה"ל, ויהפוך את חודש כסליו לנס הקטן של כולנו..
ושנשמע רק בשורות טובות.
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
13 תגובות
עמוד 1
שילך בשלום ויחזור בשלום אמן
אמן ואמן! גם אני מחר נוסעת למילואים לסייע ליחידה שלי (אני סרן במיל) אני מחזקת את ידייך! החיילים שלנו יקרים מאוד וחשובים מאוד. זה כבר לא רק תושבי הדרום אלא המרכז וכל הארץ בכלל. תהיי חזקה למענך ולמען בעלך וילדתך! כי סופו של דבר, אין מישהו אחר שיגן עלינו. זה תלוי רק בנו!
שילך בשלום ויחזור בשלום
אמן! שהקב״ה ישמור אותו ואת כל עם ישראל ויחזיר את החיילים שלנו בריאים ושלמים הביתה! תהיי חזקה
שילך בשלום ויחזור בשלום אמן!
תהיי חזקה!
נטשה
תודה רבה בנות, זה מאוד מחזק ומעודד
בתור תושבת הדרום, אני מאוד רוצה לחזק אותך.
שילך בשלום ויחזור במהרה בשלום. תודה לכל החיילים שמגינים עלינו
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
שיילך בשלום ויחזור בשלום ובמהרה! אמן שה' ישמור עליו ועל כל החיילים
שילך ויחזור בשלום ולך המוני כוחות זה בטוח לא קל שהשם ישמור על כולם
יוו מאמי בא לי לבכות ריגשתותי נורא.
אני מאחלת ומתפללת בשביל בעלך ובשביל כל חיילנו שיחזרו כולם הביתה לחיק משפחותיהם בשלום.