היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היא שוכבת מכורבלת בזרועות של אמא שלה, חמים לה, נעים. היא נינוחה ורגועה. לפני רגע סיימה לינוק. היא עברה הרבה ביממה וחצי האחרונה... עברה מסביבה חמה, רטובה, מוגנת וחשוכה לסביבה מוארת, רועשת מלאה בגירויים שהיא לא מכירה. אנשים באים לראות אותה, להחזיק אותה, ללטף, לנשק, לעטוף בהמון אהבה אבל יש שניים קבועים שלא מתחלפים. אישה עייפה קצת חיוורת אבל לא מפסיקה לחייך וגבר צעיר, עדיין המום שנראה כאילו לא ישן כבר הרבה זמן. אלו ההורים שלה. היא כבר שמה לב שבכל פעם שלא נוח לה השניים האלה מיד מלטפים ומשפרים את ההרגשה. איזה כיף לה. היא שמה לב שביממה וחצי בהם היא חיה קורה משהו. מוזר. כבר עשרות פעמים שהיה רעש מוזר מבחוץ ומיד כשהרעש הופיע אמא שלה גילגלה אותה למסדרון עם העריסה. אח״כ היו פיצוצים. והרבה! איזה רעש מוזר. מעניין מה קורה בחוץ. חגיגה?! לכבודה?!?!?!? אמא אומרת שיש ״זיקוקים״. כנראה מישהו ממש שמח שהיא באה לעולם. אז כן, בקול תרועה, רעמים, ברקים וזיקוקים באה לעולם האחיינית החדשה והיפה שלי! 2.890 ק״ג של אושר ואהבה. ולמרות שהיא נולדה בבית חולים שנמצא 5 דקות נסיעה ממני עדיין לא ראיתי אותה (אזעקות ארורות) וזה הורג אותי!!!! אז קוקולה יקרה שלי, אנחנו מאד שמחים שהצטרפת למשפחה שלנו!!! תהני מהזיקוקים שצה״ל ארגן לך.... אוהבת אותך ומתה לראות אותך!!!! מבטיחה שעוד קצת וימאס לך ממני
17 תגובות
עמוד 1
מזל טוב מאמי. בקרוב אצלך ( לא ב-5 שבועות הקרובים) בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מזל טוב בובה!
כתבת בצורה מרגשת ביותר
יא מרגשת שכמוך, מהממת
מקווה רק שלא יקראו לה עמוד או עשן
מזל טוב!!!!
ולך יש עוד זמן
שמריתתתת עשית לי צמרמורת
מזל טווווווווווווווווב!! :)
בקרוב אצלך בע"ה!
מזל טוב סמיילי
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
בקרוב אצלך- אמן !
תודה מתוקות!!!!
מזל טובבבבבבבבבבב
מזל טוב
מזל טוב!!!!! שרק שמחות יקיפו אותך!
אחותך כבר ילדה??!! איזה יופי בשעה טובה איך שהזמן טסססס המון מזל טוב הרבה נחת שמחה בריאות ואהבה [/center]
מזל טוב!!!! כתבת בצורה מרגשת מאוד.. נקווה שיהיה שקט בקרוב