2 שאלות ללא קשר ביניהן: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הדר שלום וברכה!!
    1. אני מניקה את ביתי בת ה-11 חודש, עד גיל 9 חו' הנקה מלאה, מגיל 10 חו' התחלתי לשלב תמ"ל כעת יוצא שאני מניקה בעיקר בלילה. לוקחת בנוסף גלולת סרזט באופן סדיר. שאלתי היא כזו: האם יתכן שבשלב כלשהו יגמר לי החלב? האם בעקבות כך אני אקבל מחזור אע"פ שאני לוקחת גלולות? והאם הגלולות בטוחות בתקופה כזו? או שיש סיכוי כלשהו להריון? (אני מקפידה מאוד על לקיחתן)
    2. בימים האחרונים יש לי גירוי וגירוד חזק באזור מתן השתן, בנוסף הפרשה בצבע צהוב (כל תקופת ההנקה לא היו לי הפרשות) האם יתכן דלקת? למי יש לפנות לרופא משפחה או רופא נשים?
    תודה מראש!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. על עוד את ממשיכה להניק, את בריאה - לא יהיו בעיות באספקת החלב
    2. הגלולות הן בטוחות לחלוטין, יעילותן גבוהה ביותר גם ללא הנקה
    3. לגבי הדלקת - כדאי ללכת להבדק, אצל רופא נשים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה