היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם יש הקלה כלשהי במלחמה לחיילים שנשותיהם בחודש תשיעי להריון?
בעלי חייל בסדיר ומשרת במרחק של 3 וחצי שעות נסיעה. בגלל שאני בתשיעי כמעט אישרו לו חופשה מיוחדת בת 30 יום, רק היינו צריכים להחתים טפסים וזהו. ואז פתאום המלחמה הזאת ואמרו לו להכין תיק ולבוא מחר לשבוע.
אני יכולה ללדת בכל רגע!!! יש לכן מושג אם יש עם מי לדבר? אם מתחשבים?? נראה להם נורמאלי שאלד בלעדיו?!!!?
מה עושים????
7 תגובות
עמוד 1
לא ידעת איך זה בצבא כי לא עשיתי אבל אני יכולה להבטיח לך שאת לא תלדי לפני שהוא יגיע לידה ראשונה לוקחת הרבה יותר מ 3 שעות חחח למרות שכמובן אני מאחלת לך לידה קלה ומהירה בכל זאת אני אתן למנוסות לענות..
אני לא יודעת איך זה בצו 8 כי ברגיל לבעלי אישרו לא להתייצב למילואים של חודש בדיוק כשנכנסתי לתשיעי כמובן גם עם טפסים. אבל זה היה בשנה שעברה ולא צו 8.
מאחלת לכולנו שזה ייגמר מהר וכולם יחזרו בריאים ושלמים ללידה ושמחות אחרות.
בהצלחה מתוקה ולידה קלה בידיים מלאות.
השאלה היא באיזה תפקיד הוא משרת. אם הוא לוחם, אז ברגע שתתקשרי ישחררו אותו בסוף פעולה אם הוא בתפקיד תומך לחימה... זה נורא תלוי במפקד שלו בכל מקרה, אני לא חושבת שישאירו אותו אחרי שתתקשרי ותגידי לו שאת בדרך לחדר לידה את אבל לא לבד, נכון? יש לך את ההורים שלך, ההורים שלו?
לא משחררים חייל למילואים כאשר האישה בחודש תשיעי. אבל במקרה של צו 8 - לצערי אין הקלות. צריך רק לחייך!
אתמול בטלויזיה גבר סיפר שהשאיר את אישתו בהריון חודש 9 כי קיבל צו 8 והיא יכולה ללדת כול רגע ויש להם בן והוא לא יודע אם יוכל בכלל להגיע.... אני מקווה שבעלך יכול לצאת ולא להפסיד את הרגע המרגש בעה העיקר אל תשכחי לשריין משפחה אם תצטרכי ובעה בקלות ובידיים מלאות
מאמי בשעת מלחמה לצערי אין הקלות מתן היה פטור כבר הודיעו לו להכין תיק ולהיות בהיכון
מה אני אגיד לך אנחנו באותה סירה (אני עם לחצים כבר שבועיים)
לצערי בעת מלחמה אין הקלות... נקווה רק שהפעולה הצבאית הנוכחית תהיה אפקטיבית ומהירה